Ville

Lisätty sivulle: 2007-08-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ville
31.12.2007 VILLE MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

UROS, noin 6kk (marraskuussa 2007)/Espoossa

3.12.2007 Kuulumisia: Kaikki ovat pentumaisen sosiaalisia. Ville on joukon kiltein, kehrääväisin ja seuranhakuinen. Ville nukkuu usein nuorimmaseni kainalossa ja hakeutuu lasten seuraan muutenkin, Ville selkeästi pitää lapsista.

12.11.2007 Veijarit Ville ja Kalle ovat jo lähteneet hoitohuoneesta maailmanvalloitukselle ja tutustuneet kotihoitajan omiin kissoihin ja koiriin!

Kuulumiset: Ville & Kalle yöllä seikkailemaan läksi:) Ville on oikein kehruukone:)! Koirat ei säikytä juurikaan Villeä, mutta Kalle ei vielä paljon liiku jos koirat on puolenmetrin säteellä, mut heti kun ovat kauempana viipeltää
taas. Tytöt ei uskaltanut tulla poikien peräs mikä ihan hyvä juttu. Ville&Kalle saivat pannat kaulaansa joten saavat seikkailla asunnossa vapaasti kun kerran uskaltaavat.

11.11.2007 Kalle, Ville, Miranda ja Marbella ovat siirtyneet yhteiseen hoitopaikkaan odottamaan omaan kotiin pääsyä. Mirabella ja Marbella arempia (ainakin vielä), mutta pojat Ville ja Kalle jo meinaavat että saiskos jo laajentaa elinpiiriä ja leikkialuetta :)

Kuulumisia/Espoossa 11.11.2007: Ville on reipas poika, oli toisena joka kopasta ulos tuli heti Kallen jälkeen. Ville tutki paikan ja asettui patterin tykö nukkumaan. Hurisi ja siristi silmiään kun juttelin tyytyväisenä. Lisää kun olemme tutustuneet enempi. Seuraaja.

3.10.2007 Villestä ja Kallesta ei ole tullut lainkaan kyselyitä, mutta varmasti näitä poikiakin odottaa vielä jossain se oma koti.

24.8.2007: Poikakaksikko Kalle ja Ville odottavat kovasti omaan rakastavaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Kaksikko on valitettavan tavallisen näköinen ja Virosta tämä parivaljakko tuskin koskaan löytäisi kotia.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.