Vilku

Lisätty sivulle: 2016-04-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Vilku
3.7.2016 Vilku sai oman kodin Turusta.

***

Leikattu uros, noin 4 v.

12.6.2016 Vilku kaipaa jo kovasti ikiomaan kotiin! Leikkisä ja rapsutuksia rakastava poika on täydellinen uusi perheenjäsen aikuiskotiin, missä se saa ainakin aluksi olla kodin ainoa kissa.

Vilku on edelleen reipastunut hoitopaikassaan. Tämä musta pikkupantteri on tottunut hyvin elämään ainoana kissana, ja hoitajalla onkin kotiin palatessaan vastassa jalkoja kiertävä ja puskeva Vilku, joka säestää tapausta myös pienellä naukukonsertolla. Kun hoitaja on tarjoillut Vilkulle ruuan ja rapsutuksia, se rauhoittuu lepäilemään hoitajan syliin tai muualle rauhaisaan paikkaan. Illemmalla onkin sitten aika leikkihetkelle, minkä hoitaja yleensä huomaa siitä, että Vilku saa “hepulin” ja alkaa spurttailla ympäriinsä. Jahtileikkiä Vilku jaksaakin hyvän tovin, kunnes se väsyy ja palaa lepäilypuuhiin. Vilku tykkää myös katsella ikkunasta lintuja hoitajan sylissä.

26.5.2016 Hurmaavalle Vilkulle on lisätty uusia kuvia!

19.5.2016 Vilku on nyt jonkin aikaa asustellut kotihoitopaikassa yksin sen veljen Balarinon muutettua toiseen hoitopaikkaan, ja pojalla menee oikein mukavasti. Vilku on ottanut tavakseen katsella lenteleviä lintuja ikkunasta ja säksättää hauskasti niitä tiiraillessaan. Muuten herra tykkää lepäillä hoitajan sylissä tai omassa pedissään. Yöksi se hakeutuu usein myös viereen nukkumaan, ja nukkuukin siinä sikeästi aamuun asti, jolloin se alkaa huudella aamupalaa.

Nykyään Vilkulle kelpaa jo hyvin hieman useampi ruokalaatu, mutta se suosii edelleen patee-muodossa olevia ruokia. Raaka jauheliha maistui kuitenkin esimerkiksi erittäin hyvin, ja viimeisetkin murut piti kiposta imuroida.

Vilku tykkää kovasti jahdata hiirionkea, ja nuori kolli kaipaakin tulevassa kodissaan melko paljon aktiviteettia, jotta se ei tylsisty. Huomioita Vilku kaipaa myös kovasti, ja se vaatiikin toisinaan kovaan ääneen sylittelyä ja rapsutuksia, ja rauhoittuu vasta kun saa niitä tarpeeksi. Vilkusta saa usein myös lueskeluseuraa; se ottaa hyvän asennon kylkeä vasten tai syliin ja viihtyy joskus siinä pidempiäkin toveja.

26.4.2016 Veljekset ovat kotihoitopaikassa alkaneet yhä useammin ottamaan mittaa toisistaan. Yhteisen kodin sijaan niille etsitäänkin nyt molemmille rauhallista aikuiskotia ainoana kissana. Vilku saattaa myöhemmässä elämänvaiheessa kaivata myös kissakaveria, mutta tällä hetkellä sillekin olisi parasta saada sopeutua uuteen kotiinsa ilman lajitoverin seuraa.

19.4.2016 Vilku on kodinvaihtaja, joka etsii uutta kotia Rekku Rescuen kotihoitopaikassa veljensä Balarinon kanssa.

Vilku on vilkas ja sosiaalinen kissaherra, joka on todella kova juttelemaan. Erityisesti kaivatessaan ruokaa tai huomiota se naukuu hauskasti. Vilku tykkää hakeutua korkeille paikoille, joten sen tulevassa kodissa olisi hyvä olla korkea kiipeilypuu tai tukeva kaappi, jonka päältä kissa voi tarkkailla maailman menoa. Vilku on myös utelias poika, ja kaapit ja erikoisemmatkin paikat pitää Vilkun mielestä ehdottomasti tutkia. Vilku tulee mielellään tervehtimään vieraita ja on muutenkin oikea hurmuri ja rapsutusten perään.

Vilku ei kuitenkaan sovi pienten lasten perheeseen, vaan sille etsitään rauhallista aikuiskotia joko veljensä Balarinon kanssa tai toisen mukavan ja leikkisän kollikissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.