Viljo

Lisätty sivulle: 2013-11-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Viljo
2.12.2013 Viljo muutti omaan kotiin Helsinkiin kolmen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.12.2016 Viljon menojalka se vaan vipattaa ja isoveljille on ilmestynyt muutama harmaa hius. Viljon perheeseen tuli kohtalon saattelemana pieni tyttökissa syksyllä 2015 josta Viljo on saanut itselleen rallikaverin :) Mökillä tuli kesällä vietettyä pidempi aika ja Viljo pääsi siellä paljon valjasulkoilemaan.

20.12.2014 Viljo on ollut reilun vuoden omassa kodissa. Edelleen pätee kuvaus “tykkää silityksistä ja sylissä olosta, kunhan vain puuhailuiltaan maltaa hetkeksi pysähtyä”. Oman kodin vanhemmat kissat ovat jaksaneet Viljon puuhailuja hyvin, varsinkin isoveljet Juuso ja Puhis ovat viihdyttäneet pikkukollia vuorotellen. Kesällä Viljo pääsi kesämökkeilemään joka olikin hyvin mieluista puuhaa.

21.12.2013 Kuvaterveisiä Viljolta!

***

Leikattu urospentu, noin 12 vkoa, kotihoidossa Helsingissä.

19.11.2013 Viljo on suloinen pikkukolli, joka tykkää silityksistä ja sylissä olosta, kunhan vain puuhailuiltaan maltaa hetkeksi pysähtyä. Viljo muuttaisi mielellään omaan kotiin jonkun sisaruksensa kanssa tai toisen kissan kaveriksi.

Valpuri-emo pentuineen saapui kotihoitoon 4.10. edellisen kodin elämäntilanteen muuttumisen johdosta. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta.

Näistä suloisista pikukissoista löytyy kuvia ja keskustelua täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.