Viljami

Lisätty sivulle: 2007-04-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Viljami
21.1.2008 VILJAMI SAI KODIN TURUSTA

****

19.11.2008 Kiltti Viljami on jo ihan kyllästynyt elämään eristyksissä täällä hoitopaikassaan ja maukuu kurjuuttaan kovasti. Viljami kaipaa pian kotia, jossa saisi olla ihmisen kanssa samassa tilassa. Täällä hoitopaikassa Viljami joutuu elämään eristyksissä koirien vuoksi, joskin rauhallisten koirien kanssa Viljami tulee toimeen.

28.9.2008 Viljami alkaa lämmetä jo koirillekin ja on näköjään kyllästynyt asumaan täällä hoitopaikassaan pelkästään kissahuoneessa. Viljami rohkeasti haistelee koiria ja on näköjään valmis melkein mihin vaan saadakseen enemmän huomiota ja seuraa:)

29.8.2008 Viljami, ihana ihana Viljami… En ikinä olisi uskonut Viljamista tulevan niin sosiaalinen ja silitystä rakastava kissa, mitä hänestä on nyt tullut täällä hoitopaikassaan. Viljami todellakin vain aluksi pelkää kun ei tunne, mutta tutustuttuaan ihmiseen on Viljami kuin kuka tahansa kesy kissa. Ulkonäöltään Viljami taas on erityisen komea:) Kuva ei anna Viljamille lainkaan oikeutta mutta toistaiseksi en ole saanut pojasta hyvää kuvaa koska hän lähtee aina kameraa karkuun:) Viljamilla on kasvoissaan erikoiset piirteet ja kooltaan hän on erityisen kookas. Viljami tulee erittäin hyvin toimeen kaikkien kissojemme kanssa. Viljamin intohimo ovat katkaravut.

19.7.2008 Viljami etsii uutta kotia omistajan sairastumisen vuoksi. Viljami on ollut samassa kodissa sivuillamme kotia etsivän Bellan kanssa, joten toivottavaa olisi, että poika pääsisi Bellan kanssa samaan kotiin. Joka tapauksessa Viljamilla tulee olla tulevassa kodissaan kissaseuraa koska poitsu
on hyvin arka ihmisiä kohtaan. Viljami oppii kyllä luottamaan omaan ja tuttuun ihmiseensä mutta vieraat pelottavat. Tutun ihmisen kanssa Viljami leikkii ja antaa silittää. Tällä hetkellä Viljami on hoitopaikassa Turussa.

Viljamin kulukorvaus on 115 e. Viljami luovutetaan rokotettuna, kastroituna ja madotettuna.

******

VILJAMI LÖYSI OMAN KODIN KOTIHOITOPAIKASTAAN TURUSTA KESÄKUUSSA 2007.

******

Viljami on matkustanut kotihoitoon Turkuun narttukissan kaveriksi.

LEIKATTU UROS, noin 11kk (toukokuussa 2007) Viljamin kodilla olisi kiire, sillä kotihoitaja lähtee kesäksi pois Suomesta.

Viljami odottaa omaa kotia kotihoidossa Helsingissä. Viljami on kiltti ja ujo poika joka kaipaa jo kovasti omaan kotiin. Viljami on leikkisä kissa ja tykkää painia, ei ainoaksi kissaksi vaan tykkää kissakavereista:)