Vilja

2010 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Sipoo (sijaiskodissa)

Tämä vekkuli Mini-Ilves on jo kypsempi rouva, joka on seurallisuudessaan kyltymätön ja osaa vaatia seuraa kovaan ääneen.

16.3.2020

Kaipaatko seuraa aamuihin, päiviin, iltoihin ja öihin? Onko kodissasi liian hiljaista? Tässäpä oivallinen kissa sinulle! Tämä Mini-Ilves mustine tupsuineen ja valtavine silmineen, joiden kokonaan auki pitäminen vaatii suuria ponnistuksia, voi näyttää julmalta, mutta on itse asiassa perin juurin sylikissa.

Vilja tuli Rekku Rescuen hoitoon yhdessä kaverinsa kanssa, mutta rouvat piti erottaa toisistaan, koska Vilja alkoi käyttäytyä aggressiivisesti kaveriaan kohtaan. Oletettavasti Vilja reagoi näin uuden elinympäristön aiheuttamaan stressiin, mutta tämän aggressiivisen käytöksen johdosta Vilja etsii kotia ainoana lemmikkinä. Kun Vilja pääsi kissattomaan ja rauhalliseen sijaiskotiin, se rauhoittui ja siitä kuoriutui ihan mahdoton seurakissa.

Vilja ei pelkää vieraitakaan ihmisiä tai edes yllättäviä ääniä juurikaan. Ensimmäiset hetket uudessa hoitopaikassa olivat toki jännittäviä, mutta se pääsi siitä yli nopeasti. Seuraa Vilja kyllä kaipaa, ja paljon! Kotihoitajaansa se seuraa kuin hai laivaa, nukkuu ihan vieressä ja hyppää syliin aina kun mahdollista. Se osaa myös vaatia seuraa, ja tekee sen erittäin kovaäänisesti. Toisin sanottuna tämä tässä on äänekäs kissa, jolla on paljon asiaa. Kun Vilja pääsee syliin tai muuten vain lähelle, ja pystyy olemaan varma, että ihminen ei ole lähdössä läheltään mihinkään, se pystyy rauhoittumaan ja olemaan hiljaa. Jos se on tyytymätön vallitsevaan silitystilanteeseen, se ilmaisee sen hellästi hampaillaan. Ihmisen on siis tärkeää ymmärtää kissan kommunikaatiotapoja väärinymmärrysten välttämiseksi.

Perusasiat Viljalla on kunnossa: monenlainen ruoka maistuu ja vessassa käynti on sujunut ilman ongelmia.

Vilja ei ole juurikaan osoittanut kiinnostusta leikkimiseen kotihoitopaikassaan – voi olla että leikki-ikä on tältä rouvalta mennyt jo ohi, tai sitten lempileikkiä ei ole vielä löytynyt. Joka tapauksessa Vilja on kissa, joka voisi pärjätä pienemmässäkin kodissa, koska viettää päiviään rauhalliseen tyyliin. Niin äänekäs kissa tämä kyllä on, että kannattaa harkita kahteen kertaan kannattaako sitä ottaa kerrostaloon.

Ihmisseuraa Vilja kaipaa, joten olisi ihanteellista, jos se pääsisi kotiin, jossa sille olisi usein seuraa tarjolla. Emme luovuta Viljaa kotiin, missä on pieniä lapsia tai muita lemmikkejä. Omalla ihmisellä tulisi olla jo kokemusta kissanhoidosta.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiina / 045 221 2535

Soittoajat: Sovittaessa

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Vilja

Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.