Vili-Vilperi

2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

15.10.2018
Vili muutti uuteen kotin Vantaalle.

4.10.2018

Vili kävi mutkan uudessa kodissa, mutta valitettavasti yhteiselo perheen toisen kissan kanssa ei alkanut sujua toivotulla tavalla, joten Vili palautui etsimään kotia. Vili rakastaa kovasti rapsutuksia ja sylissä köllöttelyä ja voisi hyvin viihtyä perheen ainokaisenakin kissana. Pelkäksi sohvaperunaksi ei kuitenkaan kannata ryhtyä, sillä Vilillä on melko terve ruokahalu ja sen myötä ylimääräistä painoa onkin kertynyt, joten reipas touhuaminen ja leikkiminen olisi hänelle hyväksi.

5.7.2018

Kun 6-vuotias komea kissaherra Vili-Vilperi saapui sijaiskotiin niin parina ensimmäisenä päivänä Vili nukkui sohvan takana ja petauspatjan alla, mutta uskaltautui aina välillä tulemaan tervehtimään hoitajaa. Parissa päivässä ujous katosi ja Vilistä paljastui todellinen seurakissa joka köllöttelee mielellään rapsutettavana ihmisten vieressä tai päällä.

Vili osallistuu mielellään kotitöihin ja tutkii kaikki avonaiset kaapit. Vili on luonteeltaan hyvin lempeä ja osaa kohteliaasti varoa kynsiään ihmisten seurassa, sijaiskodissa ihmiset eivät ole saaneet naarmuja edes matolääkkeen antamisen yhteydessä. Vili on aiemmin asustanut kissakavereiden kanssa, joten ne olisivat varmaan mieluisia uudessakin kodissa. Luonteeltaan lempeä Vili pärjäisi todennäköisesti myös lapsiperheessä.