Vili-Pertti

Lisätty sivulle: 2010-10-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Vili-Pertti
20.11.2010 VILI-PERTTI MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

UROS, 3,5kk (lokakuun alkupuolella 2010)

13.10.2010 Kotihoitaja kertoo, että Vili-Pertti on erittäin kaunis kisuli-vaalean harmaa valkoisella ja hieman beigea väriä myös. Eli se on 3-värinen kissapoika. Sen naama on ihan kuin sudella tai pystykorvalla. Se on paksukainen ja pehmoinen ja sitä haluaisi koko ajan silittää -se on hellä ja rakastava sylikissa, iloinen , reipas ja seurallinen. Joka paikassa mukana ja kaikkia rakastava.

Unohdin aiemmin kirjoittaa, miten Vili sattui päätymään kotihoitoon. Edik (kotihoitaja Larissan mies) meni aamulla ulkoiluttamaan koiraa ja kun palasi, huomasi asunnon oven edessä kissan-hän luuli, että se on heidän ja on vain päässyt asunnosta ulos vahingossa, ja päästi sen “kotiin”. Larissa alkoi myöhemmin ruokkia kissoja ja huomasi uuden tulokkaan. Hän ei muistanut, että olisi sen tuonut, ja oli ihan hämmingissä, että nyt muisti alkaa pettää.

7.10.2010 Vili-Pertti on ilmeisesti ollut ihan kotikissan pentu, mutta se on hylätty kun varhaisin pentuaika on mennyt ohi. Vili-Pertti on kauniin vaalea harmaa ja lyhythäntäinen. Tallinnan kotihoitaja kertoo Vili-Pertin olevan ihana, erittäin hellä ja rakastava sylikissa joka tykkää muista kissoista ja koirista.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.