Vili (nyk. Milo)

Lisätty sivulle: 2013-08-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Vili (nyk. Milo)
19.9.2013 Vili muutti omaan kotiin Espooseen Jane kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.4.2015 Meillä menee oikein hyvin ja kissat (Jade ja Milo) tulee toimeen keskenään. No joka päivä nyt jotkut painit on otettava. Käytiin eläinlääkärissä vähän aikaa sitten ja Milo on perusterve kissa ja painaa nyt 4,7kg. Jaden kaihi ei onneksi ole edennyt, mutta hieman talvivarantoja oli kerännyt, koska vaaka näytti 6.1kg. Noh, ainakin kilo on karvaa:)

Milo on todella vilkas, utelias ja itsesuojeluvaistoa ei juuri löydy. Aina jotain sattuu ja tapahtuu. Milo on esim rikkonut keittiön sälekaihtimen, makkarin sälekaihtimen ja teki uuteen suihkuverhoon heti pari reikää. Ei sille voi kuitenkaan pitkään olla vihainen. Milo on sellainen mamman poika. Se nukkuu aina minun kainalossa tai sylissä. Se seuraa minua joka paikkaan ja jopa käy suihkussa minun kanssa. Se istuu pesukoneen päällä ja odottaa, että tulen suihkusta ulos. Herään usein aamulla siihen, kun Milo putsaa mun kasvoja tai hiuksia. Se myös rakastaa pestä Jadea ja Jadella onkin komea vesikampaus Milon käsittelyn jälkeen.

Nyt odotellaan, että ilmat paranee, niin päästään maalle. Viime kesänä oltiin mökillä aina, kun mahdollista. Siellä kissat saa olla ulkona melkein koko päivän.

24.9.2013 Vili on nykyään Milo. Milo on kotiutunut todella hyvin, Milo rakastaa tähystää parvekkeella lintuja ja siellä mahtuu jo Jaden kanssa olemaan vierekkäin. Milon iltariehumiset ovat Jadelle vielä vähän liikaa. Jaden päälle olisi niin kiva hypätä ja puuskahäntään iskeä kynnet. Pikkuhiljaa totutellaan yhteyseloon. Yöllä en uskalla vielä pitää kissoja samassa huoneessa. Nukun Milon kanssa makuuhuoneessa ja Jadelle jää loppu kämppä. Toivottavasti kohta voidaan nukkua ovi auki. Uskon, että kissoista tulee hyvät ystävät. Jadekin on taas innostunut leikkimään ja riehumaan. Kokoeroa kissoilla on vaan sen verran paljon, että en uskalla päästää niitä vielä painimaan. Täällä on siis kaikki hyvin!

***

Leikattu urospentu, noin 4,5kk (syyskuun alussa 2013), kotihoidossa Helsingissä.

8.9.2013 Vili siirtyi kotihoitoon Helsinkiin.

14.8.2013 Vili on todella reipas kissanpoika. Rohkeana kissan alkuna se ei pelkää oikeastaan yhtään mitään, mutta jos jokin jännittää niin se on jo pian ohi. Vili on innokas ja eloissa luonteeltaan, vaikka nauttiikin välillä ihmisen viereen tai syliin tulosta ja siinä leipomisesta ja kova äänisestä kehräämisestä. Öisin Vili nukkuu usein ihmisen vieressä, siinä on hänen mielestään oikein makoisaa kelliä. Vili pitäisi kovasti toisesta kissakaverista, ja tulisi toimeen varmasti useammankin kanssa.

Koirista ei ole kokemusta, mutta reippaana kissanpoikana varmasti oppisi niidenkin kanssa elämään, kunhan koira on kiltti. Lapsiperheeseen Vili sopisi varmasti, kunhan lapset osaavat häntä käsitellä oikein.

9.8.2013 Vili on noin 14 viikon ikäinen urospentu. Vilin alkutaival on osittain hämärän peitossa ja se mitä tiedetään, ei ole ollut helpoin alku tälle kissanpojalle. Vili syntyi maalaiskunnassa ulkokissalle. Viliä ei oltu madotettu saati eläinlääkärillä käytetty. Aluksi Vili pelkäsi kaikkea ja oli todella peloissaan kaikesta.

Vili on nyt Rekku Rescuella kotihoidossa Kauhajoella. Vili on saanut nyt lisää painoa, enään ei ole pelkkää luuta ja nahkaa. Hän on myös erittäin leikkisä ja muutenkin reipastunut kovasti, rakastaa hoitopaikan tyttökissaa ja on muutenkin kaikessa arjen touhuissa mukana. Myös vieraat Vili toivottaa tervetulleeksi leikin ohella nopeasti, eikä pelkää lampsia vieraankaan aikuisen syliin tai lähelle.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.