Vilho

Lisätty sivulle: 2016-12-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Vilho
21.1.2017 Vilho sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.1.2017 Vilho tuntuu asettuneen meille hyvin ja nyt kun kotiutumisesta on hiukan yli viikko, Vilho tulee jo ovelle vastaan, kun joku tulee kotiin. Pientä nirsoilua ruuan suhteen oli ihan ensimmäisinä päivinä, mutta nyt Vilho syö monia makuja. Öisin Vilho saattaa touhuilla, joten meteliä aiheuttavat lelut kannattaa laittaa yöksi pois, ellei halua herätä esimerkiksi kulkusen kilinään. Vilholla on myös instagram-tili vilhothecat, jossa hänen touhujaan voi seurailla.

***

Leikattu uros, aikuinen. Kotihoidossa Helsingissä.

6.1.2017 Vilho on kotihoidossa reipastunut paljon. Nyt uskalletaan monesti tulla jo ovelle vastaan eikä kaikki kovat äänetkään enää niin pelota. Vieraitakaan ei ehkä alun ujostelun jälkeen tarvitse ainakaan koko iltaa piilotella. Lempipuuhaa on leikkiminen lähes millä vaan ja milloin vaan. Myös oma häntä jaksaa viihdyttää päivästä toiseen. Kun leikkimiseltään kerkeää, Vilho on myös oikein hellyydenkipeä kaveri, joka osaa pyytää huomiota tavalla tai toisella. Etenkin ruoka-aikaan saa varoa ettei kompastu jaloissa pyörivään ja kaikkialle seuraavaan nuoreen herraan. Ruoka maistuu eikä nirsoilla ole tarvinnut.

5.1.2017 Lisätty Vilholle uusia kuvia!

27.12.2016 Vilhon kotiehdokas peruuntui Vilhosta riippumattomasta syystä, joten Vilho etsii vielä kotia. Vilho on kotihoidossa osoittautunut vauhdikkaaksi leikkijäksi, ja se saattaisikin kaivata toista kollikissaa leikkikaveriksi uudessa kodissaan. Ainoanakin kissana Vilho viihtyisi varmaan, mutta siinä tapauksessa uudella kodilla on hyvä olla aikaa energisen nuoren kissan leikittämiseen.

20.12.2016 Vilhoa ollaan menossa katsomaan.

10.12.2016 Vilho tuli kotihoitoon pääkaupunkiseudulle löytöeläintalosta Etelä-Savosta. Alun ujostelun jälkeen Vilhosta on tullut aikamoinen sylikissa. Uteliaan luonteensa vuoksi Vilho keksii milloin mitäkin puuhaa tai leikkiä. Tämän hurmaavan veijarin tekee vielä persoonallisemmaksi tassujen liikavarpaat. Vilhon ikää ei tiedetä, mutta se vaikuttaa nuorelta kissalta.

Vilho arastelee vielä kovasti vieraita ihmisiä ja piilotteleekin näiden seurassa mieluummin sängyn alla. Myös yllättävät kovat äänet saattavat säikäyttää, joten suhteellisen rauhallinen koti olisi toiveissa. Vilho ei arkuutensa vuoksi sovellu lapsiperheeseen. Vilhon suhtautumista toisiin kissoihin ei tiedetä, joten ensisijaisesti se etsii kotia ainoana kissana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.