Viktor F.

Lisätty sivulle: 2011-05-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Viktor F.
25.9.2012 Viktor sai jäädä hoitopaikkaansa Caliban-kollin ja toisen kissan kanssa Helsingissä

****

29.3.2013: Viktor lähettää pääsiäisterveisiä suosikkipaikastaan, Caliban-kollin kainalosta:

****

LEIKATTU UROS, noin 1v. (heinäkuussa 2011), kotihoidossa Helsingissä

31.1.2011 Toisten kissojen seurassa Viktor on nykyään todella seuran- ja hellyydenkipeä ihmistenkin kanssa. Hoitotoimenpiteet ovat edelleen suuri kauhistus, mutta rapsutuksia Viktor hakee yhtenään:

9.1.2011 Lisätty kuva Viktorista uuden seuralaisensa kanssa. :)

1.10.2011 Toivuttuaan alkujärkytyksestä Viktor päättikin aikuisten kollikissojen olevan ihan mahtavaa seuraa. Hoitopaikassa Viktor on päässyt tutustumaan kahteen moiseen otukseen, ja molempiin herroihin Viktor on ihastunut palavasti. Kiehnäyksestä ja puskemisesta ei meinaa tulla loppua laisinkaan kun Viktor osoittaa mieltymystään, ja välillä fanituksen kohteelta meinaa palaa pinna ainaiseen mielistelyyn :D

Kahden kissan seurassa Viktor unohtaa ihmispelkonsa ja uskaltaa nauttia silittelystä, välillä ihan sylissä seisten. Jos toinen kavereista on jostain syystä eri huoneessa Viktor ei anna itseensä koskea, ja ainoaksi kissaksi jäädessään Viktor lähinnä päivystää sängyn alla piilossa (tämä siis hoitotädin seurassa, vieraiden ihmisten läsnäollessa ei edes kissaseura reipasta). Kissaseurassa sitten sipsutellaan häntä iloisesti pystyssä ja kehrätään milloin millekin, välillä jopa kesken painimatsin.

Vaikka ujoutta siis vielä riittää yli omien tarpeiden, Viktor on nykyään hyvinkin onnellisen oloinen, leikkisä ja sympaattinen kissa jolle kovasti toivoisi sitä omaa, ymmärtäväistä kotia.

Lisää Viktorista voit lukea Rekku Rescuen keskustelupalstalla.

29.7.2011 Viktor on nyt päässyt tutustumaan hoitopaikassa oleviin muihin kissoihin, vaihtelevin tuloksin. Samanikäistä reipasta kollia Viktor pelkää jos ei nyt yhtä paljon kuin vieraita ihmisiä niin ainakin melkein, mutta kiltti ja hienotunteinen pentu saa osakseen sievää kujertelua, leikkiinkutsuja ja kasvopesuja. Isossa kissataloudessa Viktor voi siis jäädä toisten jalkoihin, mutta Bing-pentusen kaveruus piristää Viktoria ilmiselvästi.

Pienestä reipastumisesta huolimatta Viktor on kuitenkin edelleen, ja tulee luultavasti aina olemaan, hyvin hyvin arka, ja viihtyisi parhaiten rauhallisessa kodissa jossa siltä ei odoteta sen kummempaa kehitystä. Hoitokodissa herra rentoutuu tutun ihmisen kanssa leikkimään ja oleilemaan, mutta vieraat eivät Viktoria juurikaan pääse näkemään, ja tutultakaan ihmiseltä Viktor ei kaipaa hellyydenosoituksia vaan väistelee silitystä. Siksi toivoisinkin Viktorin pääsevän samaan kotiin joko Bingin tai jonkun toisen kiltin ja hienotunteisen kissan kanssa.

30.5.2011 Viktor on vajaan vuoden ikäinen vakavailmeinen kollipoika, joka ei ihan vielä tiedä mitä mieltä ihmisseurasta olisi. Jonkin aikaa hoitokodissa vietettyään Viktor kuitenkin tulee uteliaana tuttua ihmistä kurkkimaan, sormea haistelemaan, ja jos oikein rohkealla tuulella on, nuolemaan sormenpäästä suurinta herkkuaan, hyla-rahkaa. Ruokalautaselle tätä herraa ei muutenkaan tarvitse pitkään odotella, ja mahaan uppoaa niin raksut, märkäruoka kuin lihakin. Myös hiekkalaatikkoasiat on alusta asti hoidettu mallikkaasti.

Paheita ei pojalla siis liiemmin ole, mitä nyt on päättänyt että turvallisin tapa lähestyä makaavaa ihmistä on varovainen varpaiden läpsiminen. Viktor jatkaisi mielellään kesyyntymistä omassa, lopullisessa kodissa, mutta kodilta vaaditaan rauhallisen elämänmenon lisäksi sen hyväksymistä, että arkajalan sopeutuminen tulee viemään aikaa ja vaivannäköä.

Reipas kissakaveri olisi varmasti Viktorin mieleen kun ihmisen seura ei vielä niin hirveästi poikaa ilahduta. Yön pimeydeydessä Viktor uskaltautuu välillä polvitaipeeseen nukkumaan ja jokailtaiset huiskaleikit ovat selvästi pojan mieleen, joten jotain mukavaa meistä kaksijalkaisista on kuitenkin jo löytynyt.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.