Viivii

Lisätty sivulle: 2015-02-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Viivii
19.3.2015 Viivii sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia omasta kodista:

30.3.2015 Haimme Viiviin meille toissaviikolla ja tässä lyhyesti kuulumisia.
Viivii sopeutui heti ensimmäisenä iltana, jaksoi piilotella sohvan alla puoli tuntia kunnes alkoi tutkia varovasti paikkoja. Tämä neiti on hyvin sosiaalinen ja rohkea. Jos minä olen sohvassa, on Viiviikin sohvassa, jos minä olen keittiössä, on Viiviikin keittiössä. Sylissä viihtyy todella pitkään ja kehrää silmät ummessa nautiskellen. Juttelee paljon, istui äskenkin tuossa jälkojen juuressa ja kertoi kuulumisia vienolla naukumisellaan. Hankimme Viiviille leluja ja raapimapuun ja raapimapuu on saanut kunnolla kyytiä. Viivii roikkuu siinä mennen tullen, on sopivalla pääkallopaikalla huoneiden välillä. Tunnistaa jo poikani askelet käytävässä, kun alaovi käy, tulee Viivii käytävän päähän odottamaan isäntäänsä. Aivan ihana kissa ja meille jo todella rakas. Laitan kuvia jossakin välissä.

Terv, Pirjo

***

Leikattu naaras, noin 1,5 v. Kotihoidossa Vantaalla.

12.3.2015 Lisätty Viiviille uusia kuvia ja kuulumisia:

Viivi on osoittautunut todella hurmaavaksi kissaneidiksi. Viivi on leikkisä ja utelias vieraidenkin ihmisten suhteen. Viivi tykkää nukkua vieressä ja rapsutukset käynnistävät nopeasti hurinamoottorin. Alun nirsoilun jälkeen Viiville on alkanut ruoka maistua ja tällä hetkellä ei ole ruokaa josta Viivi ei tykkäisi, kuivamuonakin maistuu herkkuna. Viivi etsii kotia, jossa se saisi paljon rapsutuksia ja hellyyttä.

25.2.2015 Viivii siirtyi viikonloppuna kotihoitoon pääkaupunkiseudulle. Viivii kotiutui uuteen hoitopaikkaansa varsin nopeasti. Neiti on kovin seurallinen ja mielellään leikkii ihmisen kanssa ja itsekseenkin. Se rakastaa rapsutuksia ja sylissä loikoilua. Ruoan suhteen Viivii on vähän valikoiva eikä mielellään syö kuivaruokia lainkaan.

19.2.2015 Viivii on kaunis ja siro neiti, joka on syntynyt kesällä 2013. Viivii on elänyt perheen ainoana silmäteränä sisäkissana. Viivii joutuu etsimään uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.