Viivi

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

6.5.2020 Viivi muutti omaan kotiin toisen nuorehkon tyttökissan kaveriksi.

17.5.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

Nyt on viikko kulunut Viivin tulosta ja olen varsin vakuuttunut, että tänne se myös jää. Alunperin vähän huoletti aiemman kissamme suhtautuminen uuteen kissaan, mutta yllätykseksi se on jo koittanut lähestyä Viiviä. Viivi on lähinnä sille pähissyt, muttei sen kummempaa. Viivi on tutustunut ympäristöön ja varovaisesti innostunut leikkimään palloilla ja hiirillä.

Eilen kun kissat kylki kyljessä odottivat ruokaa, aiempi kissamme armollisesti antoi Viivin nuolla niskaansa. Yleensä se läppäsi edellistä kaveriaankin, jos se “liian kauan” lähenteli. Viivi on myös siirtynyt nukkumaan yöunensa sängyssä. Minä saan myös silitellä, muttei liian pitkään vielä.

***

Viivi on nuori ja aktiivinen neiti, joka rakastaa muita kissoja sekä leikkimistä.

23.4.2020

Viivistä on kuoriutunut Iineksen muutettua pois oikea seuraneiti, joka kaipaa ihmisen huomiota ja leikitystä. Viiviä haluttaisi hirveästi ottaa painimatseja jonkun kanssa, mutta surullisesti tarjolla on tällä hetkellä painikaveriksi vain sijaiskoti-ihmisen jalka. Ymmärrettävästi jalan kanssa painiminen ei kuitenkaan ole niin kivaa kuin kissakaverin, ja tästä asiasta on jalan omistava kotihoitaja varmasti myös samaa mieltä. Viivi tarvitseekin uudelta kodiltaan ehdottomasti toisen leikkisän ja nuorehkon tyttökissan seuraa!

26.3.2020

Viivistä on tullut seurallisempi, ja se on alkanut nukkua ihmisen vieressä. Alun ujous on karissut, ja nykyisin Viivi tulee jo ovellekin vastaan. Viivin kamu Iines löysi jo oman kodin, joten Viivi jäi yksin sijaiskotiin odottelemaan omia ihmisiään  ja uutta kissakaveria.

1.3.2020

Viivi on pieni ja siro tyttökissa. Se rakastaa leikkimistä, ja on pirteä sekä vielä hieman pentumainen. Viivi tykkää tarkkailla pihan tapahtumia ikkunasta ja uteliaana kissana on esimerkiksi heti mukana tutkimassa avautuvien kaapinovien sisältöä. Kaapeista saattaakin löytyä yhtä Viivin lempiasiaa, ruokaa.

Viivi rakastaa kissaseuraa, ja tarvitsee uuteen kotiin itselleen lajitoverista leikki- ja painikaverin. Se muuttaisikin uuteen kotiin mielellään ystävänsä Iineksen kanssa kunhan uudessa kodissa odottaisi aktiivisia leikittäjiä tai nuori tyttökissa painikaveriksi. Iines kun ei jaksa riehua riittävästi. Viivi lämpeää uusille ihmisille hitaasti, eikä viihdy käsiteltävänä pitkään.

Viivi on ujo, joten sitä ei mielellään luovuteta kotiin jossa on pieniä lapsia. Viivi on kotihoitajan luona muutaman kerran pissinyt laatikon ulkopuolelle, mutta kuivikkeen vaihto hienojakoiseksi mikrohiekaksi on lopettanut hutipissailun.