Viivi

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Viivi on nuori ja aktiivinen neiti, joka on vielä hiukan ujo uusia ihmisiä kohtaan

 

26.3.2020

Viivistä on tullut seurallisempi, ja se on alkanut nukkua ihmisen vieressä. Viivin kamu Iines löysi jo oman kodin, joten Viivi jäi yksin sijaiskotiin odottelemaan omia ihmisiään  ja uutta kissakaveria.

1.3.2020

Viivi on pieni ja siro tyttökissa. Se rakastaa leikkimistä, ja on pirteä sekä vielä hieman pentumainen. Viivi tykkää tarkkailla pihan tapahtumia ikkunasta ja uteliaana kissana on esimerkiksi heti mukana tutkimassa avautuvien kaapinovien sisältöä. Kaapeista saattaakin löytyä yhtä Viivin lempiasiaa, ruokaa.

Viivi rakastaa kissaseuraa, ja tarvitsee uuteen kotiin itselleen lajitoverista leikki- ja painikaverin. Se muuttaisikin uuteen kotiin mielellään ystävänsä Iineksen kanssa kunhan uudessa kodissa odottaisi aktiivisia leikittäjiä tai nuori tyttökissa painikaveriksi. Iines kun ei jaksa riehua riittävästi. Viivi lämpeää uusille ihmisille hitaasti, eikä viihdy käsiteltävänä pitkään.

Viivi on ujo, joten sitä ei mielellään luovuteta kotiin jossa on pieniä lapsia. Viivi on kotihoitajan luona muutaman kerran pissinyt laatikon ulkopuolelle, mutta kuivikkeen vaihto hienojakoiseksi mikrohiekaksi on auttanut asiaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Mette / 0503825439

Soittoajat: Sovittaessa

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Viivi

Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.