Viivi Whiskaskissa

Lisätty sivulle: 2011-11-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Viivi Whiskaskissa
2.1.2012 VIIVI SAI KODIN TURUSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

11.1.2012 Viivi ja Kaapo ovat kotiutuneet hienosti uuteen kotiinsa. Viivi rakastaa leikkiä Kaapon kanssa niin että menee piiloon joko maton tai peiton alle ja toinen sitten “saalistaa” siinä päällä. Öisin tulevat aina iltaräyhänsä päätteeksi jonnekkin lähelle nukkumaan, rintakehän päällä kehrääminen on ehdottomasti parasta, tai sitten ihmisen jalkovälissä nukutaan selällään niin pitkänä ku vaan voi. :) Päivisin Kaapo nukkuu omissa oloissaan, mutta alkaa kyllä heti kehräämään kun sitä menee rapsuttelemaan. Viivi taas tulee sinne minne ihminenkin, ohessa esim. kuva jossa nukkuu työpöydällä paperikasan päällä kuiva nenäliina tyynynään. Viivi on myös nopeasti oppinut tuntemaan nimensä, Kaapon kanssa vielä harjotellaan. Uudessa kodissa on myös kaneja, joiden kanssa kissat tulevat hienosti toimeen, toisinaan Viivi jopa menee kehräämään ja puskemaan Pupua, kanit eivät ole kissoista moksiskaan. Kaapo ja Viivi ovat kyllä oikeita kullannuppuja. :)

Kissaterkuin: Hilkka

****

22.12.2011 Viivi Whiskaskissa etsii kiireellä uutta kotia omistajalla puhjenneen allergisen astman vuoksi. Viivi Whiskaskissa ja Kaapo the Giant asuvat Turussa. Viivin ja Kaapon ovat kovin hellyydenkipeitä ja Kaapokin jo tulee itse viereen kiehnäämään ja yöllä nukkuvat jalkojen tai mahan päällä. :) Ja Viivi oikeen juoksee välillä miukuen hakemaan rapsutuksia. Antavat jopa rapsuttaa mahasta ja viihtyvät pitkään paijattavina.

Luovutetaan uuteen kotiin yhdessä tai erikseen. Uudessa kodissa olisi hyvä olla kissakaveri kun ovat tottuneet kissaseuraan.
Kodinvaihtajan kulukorvaus 60 €.

****

13.12.2011 Viivi Whiskaskissa sai kodin Turusta.

14.11.2011 Viivi Whiskaskissa 10-viikkoinen tyttökissan pentu (mainoksen kissan näkönen),kotihoidossa Porissa. 10-viikkoiset Viivi sekä Kaapo the Giant (aika lailla kokoharmaa), Rolle mammanpoika (valkoiset jalat ja kaulus) sekä Rudi (valkoinen) ovat Kankaanpäästä kiinni otettuja kissalapsia, joissa vauhtia ja ruokahalua riittää.

Kaapo on saanut lisänimen Giant, koska on porukan isoin vaikka pentujen tullessa oli kaikkein heikkokuntoisin. Kaapo on myös arin, mutta on pikkuhiljaa alkanut tottua ihmisen antamaan hellyyteen. Kaapon turkki on myös normaalia hieman pidempi ja pörröisempi. Rolle mammanpoika on lapsista kaikkein huomion- ja hellyydenkipein ja se jaksaisi pysyä ikuisuuden sylissä hellittävänä eli Rolle sopisi varmasti parhaiten perheeseen jossa sen ei tarvitsisi niin kauheasti olla yksin. Myös sen turkki taitaa olla normaalia hieman pidempi. Viivi Whiskaskissa on porukan ainoa tyttö, mutta ei silti ole jäänyt poikien jalkoihin ja osoittaa kyllä helposti mieltään miukumalla jos ei saa tarpeeksi huomiota osakseen. Rudi ottaa aikalailla kaikki tilanteet lunkisti ja sitä onkin ollut helpoin pestä ja lääkitä, eikä imurin kova hurinakaan sitä ole tiehensä saikäyttänyt. Pennut ovat myös tulleet hyvin toimeen kotihoitopaikan omien kissojen ja ison koiran kanssa. Toisen omista kissoista ne ovat myös ottaneet “sijais-iskäkseen”. =)

Pennut ovat luovutusikäisiä noin viikoilla 47, riippuen siitä miten ne ehditään mennä hoitamaan rokotuksien ja sirutuksien osalta kuntoon.

T. Tiina ja karvakorvat

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun