Viivi-Justiina

Lisätty sivulle: 2016-02-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Viivi-Justiina
8.3.2016 Viivi-Justiina sai oman kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, noin 7 v.

23.2.2016 Viivi-Justiina on aikuinen kodinvaihtajaleidi, joka saapui Rekkujen kotihoitopaikkaan neljän muun samasta paikasta lähtöisin olevan kissakaverin kanssa: Harmin, Pertsan, Smokyn ja Susan.

Viivi-Justiina on asettunut mukavasti kotihoitajan keittiön valtiaaksi. Alun ujostelu on vaihtunut seurallisuudeksi ja rapsutusten hakemiseksi, ja reipas neiti ei enää kauaa arastele vieraitakaan, vaan hakeutuu mielellään syliin kuin syliin paijailtavaksi. Varsinkin harjaaminen on tämän tiikerin lempipuuhaa!

Kiltille Viivi-Justiinalle etsitään kotia mielellään ainoana kissana, sillä se nauttii ihmisseurasta kovasti, mutta ei niinkään perusta lajitoveriensa seurasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.