Viiru-Viivi

Lisätty sivulle: 2011-07-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Viiru-Viivi
20.10.2011 VIIRU-VIIVI MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

LEIKATTU NAARAS, noin 3v (kesällä 2011) Helsingissä

22.7.2011 Lisätty uusia kuvia herttaisesta Viiru-Viivistä. Viiru on ystävällinen ja lempeä, omalle ihmiselleen omistautuva kissa, joka viihtyy hyvin ainokaisenakin. Uudet paikat tämä reipas ja sopeutuvainen tyttö ottaa rohkeasti vastaan joten kodiksi asettuminenkin sujunee ongelmitta. Mistä löytyisi tälle ihanuudelle koti jossa Viiru saisi ansaitsemansa huomion?

****

21.7.2011 Viiru-Viivi joutuu etsimään uutta kotia itsestään riippumatomista syistä.

Viiru on seuranhakuinen ja leikkisä kissa joka tuli viime talvena meille asustelemaan. Se sai myöhemmin nimen Viivi koska se tuntuu kuvaavan häntä paremmin. Viivi ei ujostele aikuisia ihmisiä vaan tulee hetken tuijoteltuaan puskemaan uusia tulokkaita. Lapsien kanssa Viivi on hieman varautunut, mutta liittyy leikkiin mukaan jos lapsi on rauhallinen. Viivi on mukava ja rauhallinen kissa joka tarvitsee vain huomiota ja leikittelyä. Yllättävien kiireiden takia Viivin leikittäminen ja huomioiminen on jäänyt ihan liian vähälle, joten se tarvitsisi nyt uuden kodin jossa sitä ehditään huomioida enemmän. Viivi on ollut koko meillä oloajan sisäsiisti eli yhtään vahinkoa tai merkkausta ei ole sattunut. Viivin iäksi on arvoitu noin 3 vuotta.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.