Viiru

Lisätty sivulle: 2014-11-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Viiru
7.12.2014 Viiru ja sen pentu Vilja saivat yhteisen kodin Kotkasta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.9.2017 Hei täältä Kotkasta Viirulta ja Centiltä lämpimiä terveisiä. Olemme muuttaneet ja kissat tykänneet ulkotarhasta sekä rallia juosseet pitkin taloa. Kivasti on mennyt ja terveinä ovat olleet. Mukavaa syksyn jatkoja sinne!

9.8.2015 Kesäisiä kuvaterveisiä Viirulta!

5.4.2015 Terkkuja Viirulta ja Centiltä! Neljä kuukautta on mennyt uudessa kodissa ja kissat ovat kasvaneet. Viiru-emo ja Centti ( ent. Vilja) leikkivät yhdessä ja ajavat toisiaan takaa yhä edelleen. Kiipeilypuu on kovassa käytössä, sitä raavitaan, siinä nukutaan ja se on hyvä hyppyalusta. Kiipeilypuusta voi seurata kadun tapahtumia (olla oikea naapurikyttä), sekä siitä voi siirtyä hyvin parvekkeelle tuuletusikkunan kautta. Leluista suosituimmat ovat karvapäällysteiset hiiret joita Centti kuljettaa milloin mihinkin piiloon. Viirun lempileikki on etsintäleikki emännän kanssa. Viiru pyytää leikkiin, jolloin emännän on mentävä piiloon toiseen huoneeseen ja huudettava Viirua etsimään.

Ulkoiluvaljaat ovat hankittu ja niitä on kokeiltu muutamia kertoja jo ulkonakin. Viiru oli jo vanhatekijä pihalla, mutta Centti arkaili ja viihtyi paremmin sylissä. Molemmat kissat seurasivat lintuja ja haistelivat uusia hajuja. Ulkoiluharjoitukset jatkuvat kissojen tahtiin. Viiru ja Centti ovat pysyneet terveinä, ruoka maistuu ja kynsienhoito onnistuu hyvin. Kodin rutiinit ovat jo muodostuneet osaksi kissojen elämää ja välillä yöllä löytyvät nukkumasta emännän vierestä. Kissat ovat hyväksyneet meidät tosi hienosti ja Centistä tullut jutteleva sekä rapsutettava ”pikku-kisu”. Kesää odotellessa!

8.3.2015 Terveisiä Kotkasta Viirulta ja Centiltä. Kivasti on mennyt hampaat vaihtuvat Centiltä ja Viiru lihonut. Tykkäävät leikkiä kovasti ja pitävät ihmisen seurasta. Centti kohta äidin kokoinen.

15.12.2014 Vilja on saanut uuden nimen Centti. Nyt viikko uudessa kodissa mennyt ja molemmat kissat ovat kotiutuneet hyvin. Alkuviikosta Viiru etsi muita pentujaan, neljäntenä päivänä lopetti etsimisen ja päätti keskittyä Centin komentamiseen ja huolehtimiseen. Viiru on hyvin seurallinen, mutta haluaa myös omaa aikaa. Nukkuu lempipaikassaan isolla vuoteella. Centti on rohkea, utelias ja reipas kissatyttö. Rallileikit emon kanssa jatkuu pitkin huoneistoa, vuoronperään ajavat toisiaan takaa. Kun Viiru huomaa, että Centti riehuu liikaa, niin istuu Viiru Centin päällä komentamassa. Ruoka maistuu, ja vatsat toimii hyvin. Kaikki siis hyvin Viirulla ja Centillä. Laitellaan kuulumisia jatkossakin. Rauhallista joulunodotusta!

***

Leikattu naaras, kotihoidossa Helsingissä

22.11.2014 Viiru on seurallinen neitonen, joka rakastaa ihmisen huomiota, silityksiä ja sylissä oloa. Viiru ei vierasta uusia ihmisiä vaan tulee reippaasti kaikkia tervehtimään, neiti ei myöskään vierasta uusia paikkoja vaan on heti kuin kotonaan. Viiru on tunnollisesti hoitanut pentunsa ja näyttänyt niille esimerkkiä miten ollaan kotikissoja.

Viiru on todella kaunis ja kaikinpuolin rakastettava kissaneiti. Viiru muuttaisi mielellään jonkun pentunsa kanssa samaan kotiin, sillä mamma tykkää kovasti leikkiä niiden kanssa, välillä painien ja välillä takaa-ajoleikkien muodossa. Hoitopaikan omia kissoja Viiru on nähnyt ovenraosta ja niille on pitänyt pörhistellä ja murista, mutta se voi johtua ihan siitä, että sillän on pennut vahdittavana.

Viiru on lähtöisin Vampulasta ja neiti oli tiineenä saapuessaan Rekku Rescuelle kotihoitoon. Kuusi pentua Vuokko, Vaula, Virva, Vilja, Virve ja Vilperi syntyivät hoitopaikassa 15.9.2014.

Viirusta ja pennuista voit lukea myös blogista ja seurata livekameran välityksellä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.