Viikuna (nyk. Pii)

Lisätty sivulle: 2014-05-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Viikuna (nyk. Pii)
30.6.2014 Viikuna sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Vantaalla.

17.6.2014 Suloinen Viikuna on reipastunut hirmuisesti ja on ihan hoitotädin murunen, vaikka muut ihmiset vielä ujostelua aiheuttavatkin. Viikuna kävi juuri hammaskiven poistossa ja tehosterokotuskin on jo kunnossa, joten tämä ujo poika olisi kaikin puolin valmis muuttamaan omaan kotiin.

25.5.2014 Viikuna sekä kämppiksensä Vadelma, Vappuheila ja Vappuhuiska olivat kaikki asuneet vanhan miehen kotona, mutta koska vanhus joutui sairaalaan joutuivat kissat uutta kotia etsimään. Kaikki kissat olivat leikkamattomia ja rokottamattomia, joten hoito aloitettiin ihan madotuksella ja eläinlääkärireissulla. Nyt Vappuhuiska ja kumppanit onkin sitten leikattu ja hoidettu kuntoon, joten kodin etsintä voi alkaa. Kissat eivät vaikuta olevan keskenään sen kummemmin kavereita eikä niiden mahdollisista sukulaisuussuhteista tai tarkemmasta iästäkään ole tietoa, mutta pikkuhiljaa niistä alkaa erottua omia luonteita, vaikka kaikki kovasti ujoja hoitopaikkaan tullessa olivatkin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.