Vidar

Lisätty sivulle: 2011-06-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Vidar
13.7.2011 VIDAR MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

UROS, 2kk kesäkuussa 2011 (luovutusikä 3kk), Helsingissä

15.6.2011 Alvin, Egon, Vidar ja Bing ovat Kissapuutarha-projektin nuorimmaiset, jotka tulivat hoitokotiin noin neliviikkoisina. Kaikki neljä ovat reippaita, ihmisiin tottuneita ja vilkkaita kollinalkuja, jotka etsivät ensisijaisesti kotia joko pareittain yhdessä tai toisen kissan kaverina. Hoitotoimenpiteet sujuvat näiden herrojen kanssa todella leppoisasti, ja muutenkin kyseessä tuntuu olevan hyvinkin mutkaton ja normaali nelikko. Luovutusikäisiä pojat ovat heinäkuun puolivälissä, ja sitä ennen heihin saa sovittaessa käydä tutustumassa hoitokodissa Helsingissä.

Vidar on letkeä melkein kokomusta poika, joka kaipaa seuraa sekä lajitovereista että ihmisistä. Pentueesta Vidar on se, joka eniten viihtyy sylissä. Poju oikein nauttii, kun sitä väännellään erinäisille mutkille. :D Avuliaana tyyppinä Vidar huolehtii veljiensä lisäksi myös ihmisten puhtaudesta korva- ja tukkapesuin. Ruokana on maisteltu sekä eläinkaupan raksuja että purkkiruokaa, ja toki lihakin kelpaa.

Pennut ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.