Victoria

Lisätty sivulle: 2016-04-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Victoria
30.9.2016 Victoria sai kodin Vantaalta.

***

Leikattu naaras, synt. 7/2015, kotihoidossa Helsingissä.

4.9.2016 Victoria on nykyään todellinen seurakissa. Aina kun palvelusväki menee nukkumaan, niin tämä neiti hyppää jalkopäähän nukkumaan. Lisäksi aamuisin seurataan tarkasti palvelijoiden aamutoimia ja heti kun ensimmäinen menee keittiöön, niin ei kestä kuin muutama sekunti niin Victoria on siellä katsomassa mitä saisi aamiaiseksi. Päivään kuuluu myöskin nukkuminen ja leikkiminen toisten kissojen kanssa. Yksi Victorian lempiharrastuksista on seurata ikkunasta ulkopuolella olevaa elämää. Toinen on palvelusväen seuraaminen päivän puuhissa. Victoria onkin uskollinen seuralainen mihin tahansa talossa kuljet, ja neiti onkin aina valmiina ja uteliaana tutustumaan uusiin kokemuksiin.

26.7.2016 Victorian luottamus ihmisiin on kehittynyt eikä se hätkähdäkään näitä. Tutut ihmiset pääsee jo ihan lähelle ja Victoria kiehnää heidän jaloissa, mutta vieraisiin suhtautuu aluksi epäluuloisesti. Leikkimisestä on tullut merkittävä osa Victoria elämää ja lempilelujen kanssa jaksetaan ravata ympäriinsä.

16.6.2016 Victoria ei arastele ihmisiä enää juuri lainkaan. Vieraita tutkailee kumminkin ennen kuin uskaltaa lähestyä. Leikkiin Victoria lähtee innoissaan, kanniskelee ja riepottelee leluja ympäriinsä. Sijaiskodin kissojen kanssa Victoria tulee enemmän kuin hyvin toimeen ja uudesta kodista tulisi ehdottomasti löytyä lajikumppanin seuraa. Ruoka-aikaan Victoria on ensimmäisenä katsomassa mitä herkkua on tarjolla.

24.5.2016 Victoriasta on kehkeytynyt rohkea ja topakka pieni kissaneito, joka on oppinut talon tavoille vallan mainiosti. Uskaltaa jo tulla viereen nukkumaan ja kiehnää jaloissa. Sylissä pitämistä vielä vähän arastellaan, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että Victoriasta tulee oikein kunnon sylikissa. Lisätty kuvia

27.4.2016 Victoria ja Victor on loukutettu samasta pihapiiristä Satakunnassa, josta ne ovat nyt päässeet yhteiseen kotihoitopaikkaan. Vähillä ihmiskontakteilla eläneet kissat ovat vielä arkoja, mutta ihmisen seuraan totutaan koko ajan paremmin.

Victorialla on rauhallinen ja miellyttävä luonne ja se on valloittanut kaikkien sen kohdanneiden sydämet. Tämä nuori neito on nopeasti tullut ulos kuorestaan, kun se on tutustunut talon muihin kissoihin, ja onkin rohkaistunut näiden ansiosta suuresti. Victoria pyörii jo jaloissa ja syliinkin se haluaisi tulla mutta rohkeus ei ihan vielä riitä.

Pikkuhiljaa on myöskin opeteltu leikkimään. Alussa kaikki leikkivälineet olivat kauhistus mutta nyt mennään jo innolla pallojen ja hiirien perässä muiden mukana.

Ääni tällä tytöllä on hyvin vieno ja se käyttää sitä harvoin, eli se ei ole mikään mölyapina ollenkaan. Victoria haluaisi rohkean kissakaverin, joka voisi rohkaista tätä pientä tyttöä vielä enemmän. Uudelta omistajalta vaaditaan ymmärrystä aremman kissan sielunelämään ja aikaa ja halua jatkaa Victorian sosiaalistamista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.