Victoria (Nyk. Viki)

Lisätty sivulle: 2008-06-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Victoria (Nyk. Viki)
28.8.2008 VICTORIA MUUTTI OMAAN KOTIIN NURMIJÄRVELLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

3.11.2008 Heips taas! Viki on viihtynyt hyvin ja on asettunut jo kotiin ja käytäytyy kun olisi asunut meillä aina. Mutta olihan meillä jo jännät paikat, kun mieheni sai hengenahdistusta ja olimme jo varmoja että on kissalle allerginen. Mutta koska pojat oli jo niin kiintyneitä Vikiin, päätimme yrittää allergialääkeitä ensin ja ihan viimeiseksi vasta luopua Vikistä. No viikot meni ja minä siivosin kuin hullu ajatellen, että olisi ainakin puhdasta kunnes 2 viikkoa sitten meni hengitys niin pahaksi, että vein mieheni Hyvinkään päivystykseen, jossa lääkäri totesi keuhkokuumeen ja ainakin tällähetkellä kaikki on hyvin joten nyt ei kissakaan käy ahdistamaan toistaiseksi.. vetiset syysterveiset Vikin perhe

2.9.2008 Viki siitä neidistä nyt sitten tuli. Yllätti meidän koko porukan, kun tultiin kotiin- päästin sen vapaaksi ja tyttö tutki kiinnostuneena paikkoja, pojat esitteli vessan ja ruokakupit, josta se heti hiukan maistoi mitä oli tarjolla. Siitä matka jatkui mikan sängyn alle, jossa neiti sitten torkui hetken. Sitten kun talo rupesi hiljentymään alkoi tutustuminen meihin aikuisiin ja rapsutuksia ei säästelty, joten siitä alkoi kehrääminen. Kun vihdoin mentiin nukkumaan alkoi neiti kutsumaan varmaan kavereita jotka jäi teille, mutta naukumista ei kestänyt kuin hetken. Niin kuin miehesikin sanoi, aamulla oli kaikki tuttuja, joten on leikitty uusilla leluilla ja riehuttu jo niin, että keittiön matot oli rutussa, kun tultiin koulusta ja töistä. Nyt nukkuu levolisen näköisenä isin kanssa sohvalla, joten ei kauaa kestänyt tutustuminen. On sanottava että on se ihana. Kirjoitelen taas kun aikaa kuluu hiukan enemän
Terveisin Britta ja viki sekä pojat x 4

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1v (kesällä 2008)/Järvenpäässä

3.8.2008 Kuulumisia kotihoidosta: Ihana ja suloinen kissaperhe! Emo-kissa on superhuolehtiva, se aina pesee ja pesee pennuja, ne ovat jopa märät ja koettavat ryömiä pois mutta ei se onnistu. Emo ottaa niskasta kiinni, painaa käpälällä, edes puree vähän ja jatkaa niin kuin kauan pitää tarpeellisena… Emo tietää täsmälleen koska lapsi on täysin kunnossa. Upea ja älykäs kissa!

Sisarukset ovat kiiltovaturkkiset ja rotevat, hyväkuntoiset ja terveet. Tykkäävat leikkiä ja syödä, köllötellä auringonläiskissä, katsella ikkunoista ulos, juoksennella ja painella, olla silitettävänä ja vaikka mitä muuta. Kaikinpuolin loistavia kissoja siis.”

27.6.2008 Kissaemo Victoria sekä pentunsa Vanessa ja Viennetta aloittavat oman kodin etsinnän.

Kertomus: “Nuori emokissa ja 3kk pennut:
Ulkoilutin illalla puistossa koiraa, se tutki ympäristöä ja metsästeli, sukelsi pensaisiin ja katosi. Menin etsimään- koirani seisoo nenäkkäin jonkin valkoisen kissan kanssa, heiluttaa häntää, kiemurrelee ja osoittaa ylimmäistä ystävällisyyttä.

Kissakin on ystävällinen ja tyyni. Yhtäkkiä lähellä olevasta pahvilaatikosta hyppäsi noin3 kk pennu ja syöksi luoksemme, heti myöhemmin ilmeni toinenkin. Kaikki kurluttavat, kehräävät ja hierovat itseni jalkoihin.

SELVÄ! Taas yksi hylätty kissaperhe!

Emokissa ei osaa arvioida vaaraa, kissaperhe on erittäin luottamuksellinen, ei pelkää ihmisiä eikä koiria. Mutta ympäristö on liian vaarallinen- koirin ulkoiluspaikka ja eivät kaikki koirat ole ystävälliset! Ei ollut muuta mahdollisuutta kuin ottaa ne kotiin ja olen iloinen koska se voisi pelastaa kissaperhen elämän.

Juuri seuravana päivänä alkoi niin raju ukkosilma- raesade pieksi ja myrskytuuli mursi puita- että eloonjääminen olisi vaikea.

Kotihoidossa ilmeni että emokissa on todella kiltti, urhautuva ja huolehtiva, se oli janossa ja nälässä mutta odotteli että pennut söisivät ja vain sitten alkoi syöda itse.Vetin pois punkit ja puhdistin haavat- emokissa istui vieressä ja tarkkaili. Pennut ovat kuin pennut aina- suloiset ja leikkisät ja vallatomat.

Mainio kissaperhe odottaa rakastava perhettä ja tuo uudelle isännälle paljon rakkautta ja iloa!”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.