Victor (nyk. herra Nokelainen)

Lisätty sivulle: 2016-05-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Victor (nyk. herra Nokelainen)
25.7.2016 Victor sai kodin toisen kissan kaverina Vantaalta.

***
Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.8.2016 Noke on nyt ollut meillä kaksi viikkoa ja ajattelin vielä laittaa kuulumisia. Onnin kanssa tulevat nyt jo tosi hyvin juttuun, leikkivät ja juoksevat yhdessä. Noke seuraa Onnia joka paikkaan ja selvästi matkii tämän tekemisiä =) Meitä ihmisiä vielä vähän arastelee, mutte eilen, kun vanhempani olivat meillä syömässä, ei lähtenyt karkuun vaan söi keittiössä oman osansa kalasta muina miehinä. Ihana pieni poika on hän!

***

Leikattu uros, synt. 7/2015.

16.6.2016 Victor on edistynyt suurin harppauksin eikä enää pelkää enää ihmisiä, antaa silittää ja tulee jopa ihmisten viereen nukkumaan. Tykkää nykyään myös leikkiä ja peuhaakin hoitopaikan muiden kissojen kanssa paljon. Victor kaipaakin jo loppuelämän kotiin, jossa olisi mukava kolli leikkiseurana!

24.5.2016 Victoria ja Victor on loukutettu samasta pihapiiristä Satakunnassa, josta ne ovat nyt päässeet yhteiseen kotihoitopaikkaan. Vähillä ihmiskontakteilla eläneet kissat ovat vielä arkoja, mutta ihmisen seuraan totutaan koko ajan paremmin.

Victor on siskonsa tavoin rauhallinen ja miellyttävä luonne. Kuitenkin tämä “nokinenäksi” kutsuttu poika on siskoaan arempi ja viihtyykin parhaiten omissa oloissaan. Vieraita vielä vähän aristellaan, mutta oman lauman kesken ei pelätä enää. Silittäminenkin onnistuu jo, eli hyvin on edistytty. Aina kun on tarjolla herkkupaloja niin Victor kyllä on ensimmäisenä paikalla nauttimassa niistä. Victorin äännähtely on hauskaa vienoa kurinaa ja purinaa. Ääni herättääkin ihmetystä sillä muutenhan tämä poika on komeankokoinen kollinalku.

Victor mielellään on siellä missä muutkin ja seuraa tapahtumia. Aina kun rupeaa väsyttämään niin Victor menee omaan paikkaansa kissapuuhun nukkumaan. Toisten kissojen kanssa on mukavaa leikkiä ja nauttia näiden seurasta. Koska muiden kissojen kanssa menee niin mukavasti, Victor haluaisi kotiin, jossa olisi toinen kolli leikkiseurana ja rohkaisemassa tätä arahkoa nuorta herraa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.