Vicky

Lisätty sivulle: 2013-10-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Vicky
20.11.2013 Vicky sai Romildan kanssa yhteisen kodin Turusta.

***

Leikattu naaras, noin 1v 1kk (lokakuussa 2013), kotihoidossa Vantaalla

24.10.2013 Kaunis ja ihana kisu, jolle valokuvat eivät tee oikeutta. Suloinen Vicky on erikoistunut hierontaan ja akupunktioon ;) Vickaran hoitoihin päästääkseen, on neidille ensin osoitettava olevansa tämän arvoinen. Kun Vickyn luottamus on saatu, ei kodista rakkautta puutu. Kun Vicky-tyttönen haluaa oikein hemmotella omistajaansa, kiipeää hän esimerkiksi selän päälle, antaa ääniterapiaa kehräämällä, hierontahoitoa leipomalla ja akupunktiota käyttämällä hellästi kynsiään leivonnan yhteydessä. Vickylle paras paikka olisi aikuiskodissa, rauhallisen kissakaverin seurana. Hoitopaikassaan neiti on myös tottunut koiriin.

14.10.2013 Vickyn ja sisarusten sieni-infektio on vihdoin historiaa ja nelikko aloitti tositarkoituksella ikiomien kotien etsimisen. Uusia kuvia ja luonnekuvausta tulossa.

30.3.2013 Vickylla ja sisaruksilla todettiin sieni-infektio ja kissoille on aloitettu hoito, joka vie vähintään 12 viikkoa kontrollitesteineen. Kissoista ei toistaiseksi oteta vastaan kyselyitä.

5.3.2013 Vicky saapui Suomeen kotihoitoon.

3.2.2013 Vicky on mukava pieni kissatyttö, joka on oikein ystävällinen ja tykkää silittelystä.

Sisarukset Geofrrey, Ritchie ja Vicky ovat löytyneet Erika-kadulta ja saatu talteen juuri ennen kovia pakkasia. Hoidossa Tallinnassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.