Vertti

Lisätty sivulle: 2009-04-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Vertti
21.8.2009 Vertti ja Moona muuttivat yhteiseen kotiin Haminaan.

***

Leikattu uros, noin 1-1,5v (kesällä 2009), kotihoidossa Vantaalla

16.8.2009 Lisätty uusia kuvia.

11.8.2009 Nyt on käyty tehosterokotuksillakin ja Vertti olisi nyt siskonsa Moonan kanssa kaikin puolin valmis muuttamaan omaan kotiin:)

2.7.2009 Rokotuksilla käytiin ja nyt sisarukset nauttivat lämpimistä kesäpäivistä hoitopaikassa. Aika alkaa tällä kaksikolla käydä kuitenkin välillä pitkäksi, vaikka onneksi välillä pääseekin tepastelemaan lasitetulle parvekkeelle, mutta missä olisi se oma koti tälle persoonalliselle parivaljakolle?

12.4.2009 Nyt on syöty matolääkekuuri ja ensi viikolla mennään rokotuksille, sen jälkeen Vertti ja Moona ovat valmiita lähtemään yhdessä uusiin seikkailuihin!

24.4.2009 Kävimme tiistaina 21.4. eläinlääkärin tarkastuksilla Vertin ja Moonan kanssa, molemmat kissat olivat terveitä ja Moona steriloitiin. Eläinlääkäri epäili Vertillä jonkinlaista synnynnäistä aivovammaa, mutta totesi ettei se tunnu Vertin menoa haittaavan ja kuvailikin Verttiä oikein mukavaksi kolliksi. Parin viikon kuluttua mennään vielä rokotukislle ja sitten kaksikko olisi valmis lähtemään uuteen kotiin.

Kuten kuvistakin näkee Vertin lempparipaikka on tietokonepöytä ja siinä se nytkin istuu ja tarkkailee ruutua kun kirjoittelen näitä kuulumisia:)

20.4.2009 Vertti ja siskonsa Moona tulivat meille hoitoon kun entinen omistaja ei voinut niitä enää muuton takia pitää ja nyt kaksikolle pitäisi löydää oma yhteinen koti.

Entisen omistajan mukaan sisarukset ovat siiamilais-maatiaissekoitus, ja se näkyy kyllä kissojen piirteissä, sillä ne ovat sulavalinjaisia ja solakoita. Vertti on mustavalkoinen komea ja kookas kolli. Kissoilla on ollut aikoinaan korvapunkkeja, mutta ovat saaneet siihen lääkityksen ja huomenna käydään vielä eläinlääkärin tarkastuksessa tsekkaamassa tilanne. Vertillä on jonkinlainen tasapainohäiriö ja sen heiluttelee päätään erikoisesti, saattaa olla että korvakäytävässä olleet punkit ovat vaikuttaneet pysyvästi tasapainoon, mutta se ei tunnu Vertin jokapäiväistä eloa haittaavan ja eilen leikkikin maistui huiskaa heiluteltaessa.

Vertti ei pidä koirista ja kaksikko on muutenkin aika tiivis parivaljakko, joten olisi hyvä jos ne pääsisivät yhdessä ainoiksi lemmikeiksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€ Kissat on madotettu, rokotettu ja leikattu, lisäksi niillä on tunnistemikrosiru.