Vertti (nyk. Nuhru)

Lisätty sivulle: 2009-02-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Vertti (nyk. Nuhru)
7.3.2009 Vertti sai kodin Kokemäeltä kahden kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

3.12.2009 Hei! Tässä vihdosta viimein kuvia Nuhrusta, joka aikaisemmin myös Verttinä tunnettiin. Nuhruhan oli suomirescue, joka oli Mirkulla hoidossa. Sieltä sitten haimme Nuhrun kotiin, viime helmikuussakohan(?) se olisi ollut!

Joka tapauksessa, Nuhru on uskomaton kolli! Se sopeutui nopeasti kahden nartun kanssa elämiseen ja vei meidän ihmisten sydämet totaalisesti. Se on tosi hellyydenkipeä, tulee syliin kun katsotaan telkkua, kiehnää ja kehrää eikä tiedä miten päin olisi. Nuhru rakastaa ihmisiä! Nuhru on siitä erikoinen kissa, että se myös tuppaa joskus hartioille oleilemaan vaan. Kyllä siitä sitten pikkukollimaisia piirteitäkin löytyy, mm. kiipeäminen kirjahyllylle tiputtamaan tavaroita ja emännän hääkimppua alas. Noh, Nuhruhan saa kaiken anteeksi, koska eihän se sitä tahallaan tietenkään….

Nuhru on myös kova juttelemaan. Jos se haluaisi hypätä kirjahyllyn päälle, alkaa sarja naukaisuja joihin minä tietysti vastaan kieltämällä ja tähän Nuhru naukuu lisää. Myös lintujen kyttääminen ikkunasta aiheuttaa sarjan ihmeellistä säksätystä. Nuhru leikkautettiin vähän aikaa sitten ja nyt se saa eleillä täällä narttuja paimennellen ja ulkotarhassa lintuja kytäten.

Kiitos Rekuille ihanasta kissasta. :)

Reeta ja Nuhru

***

UROS, noin 4kk (helmikuussa 2009), hoidossa Kiikoisissa

16.2.2009 Morttiina ja Vertti ovat suomalaiset kissanpennut, jotka tulivat yhdistyksen hoiviin omaa kotia etsimään. Lapsoset ovat hoitokodissa Kiikoisissa tällä hetkellä.

Morttiina on valkoharmaamustakirjava, kaunis ihana tyttönen ja Vertti tuhkanharmaa monivarvaskolli. Molemmat ovat reippaita ja rohkeita pentuja.

Luovutus rokotettuna, tunnistusmerkittynä ja loishäädettynä. Kulukorvaus 100 euroa.