Ventura (nyk. Impi-Taisto von Liechtenauer)

Lisätty sivulle: 2014-07-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ventura (nyk. Impi-Taisto von Liechtenauer)
8.8.2014 Ventura sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

2.6.2015 Impi-Taisto täytti jo vuoden keväällä, ja onhan siitä pikku ruipelosta tullut jo ihan kissan näköinen kissa. Silkkinen turkki on pörhistynyt ja kasvanut hurjasti, ja I-T:n käytöskin on muuttunut kissamaisemmaksi. Ihan pentuna I-T ei osannut oikein maukuakaan, ja kuulosti lähinnä rääkyvältä pululta. Liekö sitten Irma-kissa antanut vähän kissan mallia, kun I-T:n suusta on alkanut kuulua vähän sointuvampaa ääntelyä. I-T on puolestaan opettanut rmaa leipomaan, ja leipoo ja kehrää itse lähes jatkuvasti. Aiemmin kauhisteltu kynsien leikkaaminen ja käsiteltävänä oleminen on muuttunut rennommaksi, eikä kynsisaksien näkeminen aiheuta karkaamista sohvan alle. Vaikka I-T:n turkki on pitkä, irtokarvaa lähtee yllättävän vähän. Ja onneksi harjaaminen on muutenkin I-T:n mielestä ihan mukavaa.

Yhteiselo Irman kanssa sujuu hyvin, mitä nyt vähän pitää mäiskiä ja jahdata toista. Suosikkilepopaikkoja parivaljakolla on saunan lauteet ja nojatuoli. Yöllä I-T viihtyy hyvin henkilökuntansa jalkopäässä, ja herättää aamulla juuri ennen kellonsoittoa kiipeämällä naaman viereen ja kehräämällä. I-T on aika vaikea saada kuvattua edustavasti: ollaan koko ajan liikkeessä, piiloudutaan johonkin hämärään paikkaan, tai ollaan ihan pölyisiä, musta turkki kun paljastaa kaiken… :)

27.8.2014 Hei, Tässä hieman kuulumisia Venturan elämästä uudessa kodissa! :) Venturan nimi on nykyään Impi-Taisto von Liechtenauer, eli tuttavallisemmin I-T. Impi-Taisto oli meille tullessaan hyvin arka ja ensimmäiset pari päivää menivätkin piilotellessa sohvan takana. Ruokakaan ei oikein maistunut, ja siitä oli suuri huoli. Parin päivän jälkeen sohvan takaa tultiin leikkimään ja yörimään jaloissa, ja lopulta ruokakin alkoi maittaa.

Impi-Taiston arkuus karisi alkujärkytyksen jälkeen, ja hänestä on kuoriutunut suorastaan hämmentävän energinen kissa, jonka omistaja on nähnyt nukkuvan ehkä pari kertaa. Luonteeltaan I-T on tomera ja ystävällinen, muttei varsinainen sylikissa. Äkkinäiset liikkeet saavat I-T:n hieman säpsähtämään, eikä kynsien leikkuu ole kaikkein mukavinta puuhaa. Vieraiden kanssa I-T on kuitenkin kaikkea muuta kuin arka. Leikin varjolla I-T:n saa vaikka vieraaseen syliin kehräämään.

Samassa taloudessa asuva Irma-kissa on tullut myös tutuksi. I-T:n energia on tarttunut Irmaankin, ja nyt kotonamme on kaksi hyperaktiivista kissaa. I-T on vallannut Irman vakiotorkkupaikan kiipeilypuun ylemmässä korissa ja tunkee myös aktiivisesti Irman lautaselle napsimaan herkkuja. Ruoka-aikaan pitääkin vahtia, että kumpikin söisi edes suurimman osan omasta ruuastaan ennen ryntäystä toisen ruokakupille.

***

Leikattu naaraspentu, luovutus aikaisintaan 26.7.2014. Kotihoidossa Siuntiossa.

23.7.2014 Ventura on hiukan arka pikkutyttö ja etsiikin kotia reippaan ja sosiaalisen tyttökissan kanssa. Ventura ei sovi lapsiperheeseen tai kovan vilskeen keskelle.

Tuuri, Ventura, Pikku-Siili, Bliss ja Lycka ovat tulleet Rekku Rescuelle Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.