Venla Vasara

Lisätty sivulle: 2015-04-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Venla Vasara
4.6.2015 Venla sai kodin Porista toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.6.2015 Kuvaterveisiä Venlalta!

***

Leikattu naaras, aikuinen. Kotihoidossa Vantaalla.

2.6.2015 Lisätty Venlalle rapsutteluvideo!

23.5.2015 Venla muuttaisi mielellään pian omaan kotiinsa. Sen mielestä hoitokodin koirat ovat turhan jännittäviä ja se kovasti kaipailisi reipasta kissaseuraa itselleen. Venla tykkää kovasti rapsutuksista, mutta ei oikein uskalla liikkua asunnossa koirien takia. Löytyisikö Venlalle jostain rauhallinen koti, jossa olisi kiva tyttökissa kaverina, tai sellainen hankittaisiin kotiutumisen jälkeen? Lisätty pari uutta kuvaa Venlasta!

28.4.2015 Venla on ujo pieni tyttö, joka vielä arastelee ihmistä jonkin verran. Omassa turvallisessa pedissä ei kuitenkaan jännitä, vaan nauttii rapsutuksista kehräten. Venla antaa myös kiltisti käsitellä itseään, vaikka jännittääkin vielä kovasti. Mikäli ruoka loppuu kupista, Venla kyllä ilmoittaa asiasta naukumalla. Samoin, jos suljettu ovi ärsyttää eikä pääse leikkimään. Venlan kodin tulisi olla rauhallinen, jossa ymmärretään arempaakin kissaa. Venla arvostaisi myös kilttiä tyttökissaa kaverinaan.

Veikko ja Venla Vasara ovat tulleet kotihoitoon Savosta paikasta, jota Rekku Rescue on tukenut leikkauttamalla kissoja ja ottamalla osan niistä etsimään uusia koteja. Venlalta on otettu Fiv- ja Felv-testit, molemmat näyttivät negatiivista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.