Velho

Lisätty sivulle: 2013-11-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Velho
2.12.2013 Velho muutti omaan kotiin Helsinkiin yhdessä siskonsa Varpun kanssa Nemo-kissan kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, noin 10 vkoa (luovutus 6.12. alkaen), kotihoidossa Helsingissä.

19.11.2013 Velho on komea ja raamikas pikkukolli, joka tykkää silityksistä ja sylissä olosta, kehrää kovaan äänen ja vaatii huomiota naukumalla ja kiehnäämällä jaloissa. Velho muuttaisi mielellään omaan kotiin jonkun sisaruksensa kanssa tai toisen kissan kaveriksi.

Valpuri-emo pentuineen saapui kotihoitoon 4.10. edellisen kodin elämäntilanteen muuttumisen johdosta. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta.

Näistä suloisista pikukissoista löytyy kuvia ja keskustelua täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.