Veikko Vasara

Lisätty sivulle: 2015-04-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Veikko Vasara
7.5.2015 Veikko sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros, aikuinen. Kotihoidossa Vantaalla.

27.4.2015 Veikko on hieman ujo kollipoika, joka kuitenkin rakastaa rapsutuksia. Vaikka Veikko ei pidä siitä, että sitä otetaan syliin, niin rapsutuksia saadaakseen Veikko kiipeää itse syliin eikä taida saada koskaan tarpeeksi rapsutuksista. Paitsi ehkä ruoka-aikana. Veikko on rauhallinen kissa, joka tykkää rapsutusten lisäksi katsella ikkunasta ja nukkua, välillä ehkä jopa vähän leikkiä.

Veikolta on otettu Fiv- ja Felv-testit, jotka molemmat olivat negatiivisia.

Veikko ja Venla Vasara ovat tulleet kotihoitoon Savosta paikasta, jota Rekku Rescue on tukenut leikkauttamalla kissoja ja ottamalla osan niistä etsimään uusia koteja.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.