Veikko (nyk. Toffee)

Lisätty sivulle: 2013-11-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Veikko (nyk. Toffee)
3.12.2013 Veikko muutti yhdessä Essin kanssa omaan kotiin Nummelaan.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.1.2015 Moikka! Alun ripuloinnin jälkeen (joka ei varmaan ollutkaan giardiaa koska myöhemmässä näytteessä molemmat kissat oli negatiivisia) kaikki on mennyt hyvin. Iines (Essi) on kuin eri kissa nykyään! Jos hänet nostaa syliin ja silittelee niin alkaa kehrääminen ja kättä vastaan puskeminen :) Hän tykkää myös turkin harjaamisesta ja paperipallojen perässä juoksemisesta.

Toffee (Veikko) on oikea sylikissa ja olisi ihan jatkuvasti joko sylissä tai syömässä:D Toffee tykkää myös kesällä ulkoilla valjaissa, Iines sen sijaan on ulkoilun suhteen arempi. Molemmat ovat kotiutuneet meille hyvin ja leikkivät paljon keskenään. Kertaakaan ei ole leikki edes ollut liian rajua vaan nätisti painivat:)

***

Leikattu urospentu, noin 12 vkoa, kotihoidossa Helsingissä.

19.11.2013 Veikko on komea pikkukolli, joka tykkää silityksistä ja nauttii sisarustensa kanssa riehumisesta. Veikko muuttaisi mielellään omaan kotiin jonkun sisaruksensa kanssa tai toisen kissan kaveriksi.

Valpuri-emo pentuineen saapui kotihoitoon 4.10. edellisen kodin elämäntilanteen muuttumisen johdosta. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta.

Näistä suloisista pikukissoista löytyy kuvia ja keskustelua täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.