Vehnä (nyk. Voileipä)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Vehnä (nyk. Voileipä)
21.1.2011 VEHNÄ MUUTTI OMAAN KOTIIN RÖYKKÄÄN

****

5.1.2011 Vehnä etsii omaa kotia ainoana kissana.

Hei, Nimeni on Vehnä ja etsin uutta kotia. Olen reipas 5-vuotias tyttö ja asun Helsingissä siskoni kanssa. Ihmisille olen todella kiltti, mutta valitettavasti en tule enää hyvin toimeen siskoni kanssa ja tarvitsisin nyt mahdollisimman pian uutta kotia. Olisi todella kiva jos pääsisin paikaan missä saisin paljon huomioita, koska olen kovin seurallinen. Aina kun tulet kotiin, tervehdin. Toisaalta pidän myös omasta rauhasta. Harrastan kiipeilyä ja seikkailua ja nautin silityksistä. Kiire minulla on sen vuoksi, koska minun kissavanhemmillani ei ole mahdollisuuksia laittaa siskoani ja minua erilleen. Sovin vain ainoaksi kissaksi. Jos sinulla olisi minulle kiva koti, ota heti yhteyttä! T. Vehnä (alias Voileipä)

****

30.10.2010 Pellava ja Vehnä muuttivat omaan yhteiseen kotiin

****

NAARAS, noin 5v syksyllä 2010 / Espoossa

19.10.2010 Kissasiskoksilla olisi jo vähän kiire löytää oma koti.

4.8.2010 Kissasiskokset Pellava ja Vehnä/Voileipä etsivät uutta yhteistä kotia muuttuneen perhetilanteen takia.

Syksyllä viisi vuotta täyttävät kissasiskokset etsivät uutta kotia. Molemmat hyvin ihmisrakkaita, sisäsiistejä ja terveitä tyttökissoja. Molemmat leikattuja, rokotukset ja madotukset kunnossa. Pidetty kaupunkiasunnossa
sisäkissoina, raapivat ainoastaan raapimispuuta. Muuttaneet tänne Tallinnasta jossa olivat löytökissoja. Alkujaan ristitty Pellavaksi ja Vehnäksi, me olemme kutsuneet niitä Pellavaksi ja Voileiväksi.

Aivan ihanat lemmikit ja hyvin raskain mielin ollaan siskoksista luopumassa. Toinen on reippaampi ja toinen on arempi. Arempi leimaantuu erityisesti naisiin ja ottaakin itselleen hyvin pian uuden “emon” jonka sylissä haluaa kölliä. Reippaampi on kaikkien kaveri ja tulee esittäytymään vieraille kun arempi pysyy hetken piilossa. Molemmat rakastavat silittelyä, sylissä oloa ja tonnikalaa.
Tallessa on kissojen passit johon merkitty rokotukset, lääkärikäynnit ym. Mukana annetaan myös kaikki tarvikkeet kuten vessakoppa, raapimispuu, lelut, kantokoppa ja harja. Tärkeintä on että saavat vain hyvän uuden kodin.

Sopivat erityisesti pariskunnalle, yksin asuvalle tai perheeseen jossa lapset jo päälle 3 vuotta. Ihan pieniä lapsia ja vauvoja arastelevat.

Aivan ihana kissakaksikko josta riittää vain iloa vielä vuosiksi!

****

Venhä sai kodin lokakuussa 2005

Vehnä on syyskuun lopussa 2005 noin 2,5kk ikäinen tyttöpentu. Kiltti, kadulta löytynyt, Tallinnassa kotihoidossa.