Veeti

Lisätty sivulle: 2013-08-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Veeti
2.9.2013 Veeti sai oman kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6.1.2015 Heips! Tässä vielä muutama linkki blogini Veetipostauksiin!

“Miau! Minä olen Veeti, komia ja mahdottoman hellyydenkipeä kollipoika. Ikää minulla arveltiin olevan noin kahden vuoden verran, mutta tarkkaa varmuutta asiasta ei ole, sillä olen löytökissa.”
Miau-mina-olen-veeti-komia.

Kuvia Veetistä:
Kehraava-karvapallero-nimelta-Veeti.

4.1.2015 Heips! Meillä on mennyt oikein mukavasti! Veeti vierasti alussa hieman sylissä oloa (osoitti tämän heti mm. puremalla käsivartta), mutta nykyisin tämä viihtyy todella mieluusti sylissä paijattavana. Veeti on todella sosiaalinen, ja rakastaa olla huomion keskipisteenä. (Makoilee usein keskellä lattiaa selällään ketarat ojossa.) Ei ujostele yhtään, vaan tulee aina rohkeasti tervehtimään vieraita kehräyksin. Lisäksi muutimme n.vuosi sitten isompaan asuntoon, missä on Veetin iloksi leveät ikkunalaudat, joilta pääsee hyvin tarkkailemaan.. (: Liitteenä muutaman kuva! Hyvää alkanutta vuotta!

***

Leikattu uros, noin 2-4 v, hoidossa Sastamalassa, siirtymässä PK-seudulle

26.8.2013 Veeti on mitä ihanin aikuinen kollinkomistus. Veeti on löytökissa, jota ei entinen omistaja koskaan kaivannut. Lisätietoja myöhemmin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.