Veeti

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Veeti on kaikesta kiinnostunut utelias tutkimusmatkailija, jolta ei jää mikään kodin kolkka tutkimatta. Hän haluaa ehdottomasti olla aina mukana kaikessa kiinnostavassa puuhailussa, erityisesti keittiössä ja tiskipöydillä jossa voisi olla hänelle ruokaa tarjolla.

9.6.2021

Veeti on kohta kolmevuotias utelias kollikissa, joka etsii kotia, jossa häntä jaksettaisiin aktivoida riittävästi. Uudessa kodissa tulisi olla sallittuja kiipeilypaikkoja, sillä muussa tapauksessa Veeti etsii tiensä taivaisiin itse. Veeti nauttii myös suuresti ikkunasta pihan tapahtumien seuraamista, joten hänelle kannattaa varata oma paikka ikkunan luota. Aamu- ja iltavillit laittavat matot rullalle kun poika pääsee vauhtiin ja hiirten jahtaaminen on parasta mitä voi olla. Tästä syystä Veetille etsitäänkin kotia joka on valmis sitoutumaan päivittäiseen leikitykseen ja muuhun aktivointiin. Välillä hoitajan kättä on luultu leikin temmellyksessä leluksi, mutta Veeti ei ole koskaan käyttänyt kovia otteita ja päästää heti irti.

Päivisin Veeti nukkuu pääosin saunassa, mutta on myös pikkuhiljaa siirtynyt kotihoitajan etätyökaveriksi. Avoimilla paikoilla hän ei uskalla nukkua ellei pääse ihan hoitajan viereen, mutta olohuoneessa oleva pahvilaatikko on todettu mukavan suojaisaksi lepopaikaksi. Öisin Veeti yleensä puuhastelee omiaan, mutta käy myös hoitajan vieressä nukkumassa (kunhan on ensin kävellyt hänen ylitseen ilmoittamassa että tässä minä nyt olen).

Ruokailu sujuu Veetin kanssa pääosin hyvin. Terveellinen märkäruoka ei ole kovin hyvää hänen mielestään, joten uuden kodin tulisi sitoutua asteittaiseen totuttamiseen oikeanlaiseen ruokaan. Raksut sen sijaan katoavat heti ja niitä olisi hyvä tarjoilla aktivointileluista tahdin hidastamiseksi.

Veeti rakastaa rapsutuksia, mutta vain omilla ehdoillaan. Tassu nousee äkkiä merkiksi, jos kosketusta ei juuri nyt kaivata. Veeti säikkyy myös äkillisiä liikkeitä ja kovia ääniä mutta koko ajan vähemmän ja vähemmän. Tästä syystä Veeti ei sovi lapsiperheeseen ja sille etsitään kotia ainoana lemmikkinä.

Summary in English

Veeti is young male cat, who is very active and curious. He loves climbing, running and playing, and needs an owner who is ready to provide enough activation for him. He loves sitting by the window and napping in safe places, like a cardboard box.

Veeti still needs to get used to better quality food, but otherwise he eats well. He loves scratches on his own terms – if he has had enough, he will show it very quickly. He is also afraid of sudden movements. Because of this he isnt’t suitable for a family with children. He would rather be an only pet in his home, as he has been before.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Erja / (yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla)

Soittoajat: Sovittaessa, täytäthän ensin tiedustelomakkeen alla.

erjarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Veeti

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.