Vasja

Lisätty sivulle: 2007-07-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Vasja
19.8.2007 VASJA PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

23.8.2007 Moikka moi! Tässä vähän Vasjan nykyhetkistä :)

19.8.2007 Kävin hakemassa Vasjan omaan kotiin, ja luulin pikkuisen olevan ujo, mutta tuskinpa ! Ensimmäiset tunnit pojalla kuluivat asuntoa tutkiessa, ja ympäri juostessa, eikä meno ole siitä rauhoittunut :) Vasjalla on koko ajan meno päällä ja kellon ympäri pitäisi olla leikkimässä. Ensimmäisenä yönä ei nukkumisesta tullut mitään, kun oli niin jännää olla uudessa paikassa, mutta nyt sentään nukutaan yöt (suurimmaksi osaksi) ja päivät yritetään kovasti pysyä hereillä.

Luulin Vasjan olevan pelokas ja syrjään vetäytyvä, mutta herrahan on oikea dramaking, koko ajan jotain menossa ja jossei rapsutuksia hakemassa, niin leikkimässä. Ja turha luulla että poika vieraita pelkäisi, nehän ovat vaan mukavaa vaihtelua emännän tilanne, uusia ihmisiä joita voi vähän pureskella ja joiden kanssa voi leikkiä.

Joten tähän asti kaikki sujunut loistavasti ja ongelmitta, poika syö hyvin ja hiekkalaatikon käyttö sujuu lähes ongelmitta.. Se vaan on niin kiva paikka leikkiä kun hiekka lentää mukavasti kun sitä tassulla vähän huitaisee :) Ja tällaisten leikkien jälkeen peseytyminen ei jostain kumman syystä ole ollut kovin miellyttävä kokemus :)

Tässä muutama kuva “Kallion kovimmasta kollista” :)
T.Nina ja Vasja

****

UROS, noin 3kk elokuussa 2007

24.7.2007 Ankean lapsuuden kokoenut Vasja etsii omaa kotia.

Kertomus Tallinnasta: Nuori nainen leikki lapsensa kanssa ulkona. Yhtäkkiä kajahti kimakka ääni-lokkien parvi lenteli lähellä maanpintaa, hyökkäsi ja nokki jotain.

Naine tuli lähimalle ja huomasi etta se jotain oli pikkuinen noin 3-viikkonen kissalapsi. Sen kuntoo oli kauhea: Erittäin kiusaantunut ja nääntynyt (painoi vain 260 gramma). Molemmat silmät olivat pullistunut ja ihan liimattu kiinni jopa kuivunut märällä. Silmissä oli vaikea-vaikea tulehdus- edes luomien alla oli kuivunut märkä- sitä piti ihan kaivaa esiin!

Pennu ei nähnyt mitään, käpälät eivat jaksanut kantaa pikku ruumista- Mutta se ei luovuttanut ja meni eteenpäin- kohtalolle vastaan!

Todellinen taistelija ja sankari!

Hoitokodissa aloitetti kaikki tarpeellinen ja mahdollinnen lääkintä ja lopuksi 2 viikon kuluttua se tehosi.

Tänään vaikeat ajat ovat takana ja pikkukolli on jopa 2,5 kk.

Se on terve, elämäniloinen ja leikkisa, ja erittain hienotunteinen eika koskaan nauku edes nälkäisenä.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.