Vappuhuiska

Lisätty sivulle: 2014-05-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Vappuhuiska
2.7.2014 Vappuhuiska sai kodin Järvenpäästä.

***

Kuulumisia kodista:

9.7.2014 Vappuhuiska on nyt viikon verran asunut uudessa kodissa. Totuttelua on ollut molemmin puolin toistemme tapoihin. Eilen illalla tuntui siltä, että ensimmäisen kerran Huiska uskalsi olla vapautuneemmin eteisen lattialla makoillessaan. Tosin vieläkin jos uusia ihmisiä tulee kotiimme, turvallisin paikka on sängyn perimmäisessä nurkassa tarkkaillen. Paljon asiaa tuntuu olevan Vappuhuiskalla ja voi, miten hän tykkää hellimisestä. On ihan sulaa vahaa ja antaa silittää ja rapsuttaa vapaasti. Sylissä ei oikein malta viihtyä kovin kauaa, mutta muuten elämä näyttää kivalta ja hyvältä. Toivottavasti Vappuhuiskan kollegat Rekku Rescuessa löytävät myös kodin itselleen.

Miauterveisin, Vappuhuiska

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Vantaalla.

17.6.2014 Vappuhuiska on hirmuisen komea kollipoika joka alkaisi jo kaipailla omaa silittäjää. Parhaimmillaan tämä kolli olisi varmasti rauhallisessa aikuiskodissa jossa se saisi olla oman valtakuntansa kunkku.

4.6.2014 Lisätty kuvia komealle Vappuhuiskalle.

24.5.2014 Vappuhuiska kävi ilahduttamassa olemuksellaan eläinlääkäriä joka tarkasti ja puhdisti Huiskan hampaat ja nyt tämä kome kolli olisikin valmiina lähtemään omaan kotiin.

6.5.2014 Vappuhuiska sekä kämppiksensä Vadelma, Vappuheila ja Viikuna olivat kaikki asuneet vanhan miehen kotona, mutta koska vanhus joutui sairaalaan joutuivat kissat uutta kotia etsimään. Kaikki kissat olivat leikkamattomia ja rokottamattomia, joten hoito aloitettiin ihan madotuksella ja eläinlääkärireissulla. Nyt Vappuhuiska ja kumppanit onkin sitten leikattu ja hoidettu kuntoon, joten kodin etsintä voi alkaa. Kissat eivät vaikuta olevan keskenään sen kummemmin kavereita eikä niiden mahdollisista sukulaisuussuhteista tai tarkemmasta iästäkään ole tietoa, mutta pikkuhiljaa niistä alkaa erottua omia luonteita, vaikka kaikki kovasti ujoja hoitopaikkaan tullessa olivatkin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.