Vappuheila

Lisätty sivulle: 2014-05-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Vappuheila
31.7.2014 Vappuheila sai kodin hoitopaikastaan Helsingistä.

***

Leikattu uros, aikuinen noin 3v, kotihoidossa Helsingissä.

4.6.2014 Vappuheila saapui uuteen hoitokotiin 1.6. Kuljetuskopasta kuului pienenpieni miu-ääni, mutta pikkuisen kissanpennun sijaan kopasta tulikin ulos nuori kollipoika. Se oli elänyt aikaisemmin neljän kissan laumassa, mutta oli siitä kovin stressaantunut ja stressi näkyy vielä sen kuivassa turkissa, jota se rapsuttaa ja johon se on nuollut karvattomia läikkiä. Vaikka ensi alkuun Vappuheila oli hieman peloissaan ja kuulosteli rappukäytävästä kuuluvia ääniä, jo parissa päivässä se on alkanut kotiutua ja vaikuttaa paljon rauhallisemmalta ja rennommalta.

Vappuheila tykkää äärettömän paljon silityksistä ja rapsutuksista ja alkaa heti kiitokseksi kehrätä ja puskea. Se on oikein kiltti ja sympaattinen eikä protestoi edes inhoja hoitotoimenpiteitä kuten korvien puhdistamista. Olemukseltaan Vappis on rauhallinen ja mietiskelevän oloinen filosofikissa, joka välillä intoutuu myös leikkimään. Se tykkää vetää narua ja kuljettaa sen jonnekin vähän matkan päähän omana aarteenaan. Vappuheila etsii nyt tositarkoituksella kotia, jossa se saisi olla perheen ainoa kissa.

Tämän komistuksen kuulumisia ja kuvia löytyy lisää yhdistyksen foorumilta.

1.6.2014 Vappuheila siirtyi toiseen hoitopaikkaan jotta se ei joudu tappeluun “kavereiden” kanssa. Tämä suloinen kollipoika viihtyisi varmaan hyvin ainokaisena silmäteränä.

24.5.2014 Vappuheila on suloinen nuorehko vähän ujohko kollipoika joka voisi viíhtyä jonkun mukavan kissan kaverina tai sitten vaikka ihan ainokaisenakin. Reppana oli aiemmassa elämässään stressannut niin paljon että oli nuollut hännästäänkin karvoja pois, mutta eläinlääkäri tutki tilanteen ja karvatkin ovat pikkuhiljaa alkaneet kasvaa takaisin kun elo on tasaantunut.

6.5.2014 Vappuheila sekä kämppiksensä Vadelma, Vappuhuiska ja Viikuna olivat kaikki asuneet vanhan miehen kotona, mutta koska vanhus joutui sairaalaan joutuivat kissat uutta kotia etsimään. Kaikki kissat olivat leikkamattomia ja rokottamattomia, joten hoito aloitettiin ihan madotuksella ja eläinlääkärireissulla. Nyt kaverukset onkin sitten leikattu ja hoidettu kuntoon, joten kodin etsintä voi alkaa. Kissat eivät vaikuta olevan keskenään sen kummemmin kavereita eikä niiden mahdollisista sukulaisuussuhteista tai tarkemmasta iästäkään ole tietoa, mutta pikkuhiljaa niistä alkaa erottua omia luonteita, vaikka kaikki kovasti ujoja hoitopaikkaan tullessa olivatkin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.