Vappu

Lisätty sivulle: 2013-11-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Vappu
2.12.2013 Vappu muutti omaan kotiin Espooseen Dandi-kissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, noin 12 vkoa, kotihoidossa Helsingissä.

19.11.2013 Vappu on kauniin värinen ja reipas pikkuneiti, joka tykkää silityksistä, kehrää kovaan ääneen ja mielellään peuhaa sisarustensa kanssa. Vappu muuttaisi mielellään omaan kotiin jonkun sisaruksensa kanssa tai toisen kissan kaveriksi.

Valpuri-emo pentuineen saapui kotihoitoon 4.10. edellisen kodin elämäntilanteen muuttumisen johdosta. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta.

Näistä suloisista pikukissoista löytyy kuvia ja keskustelua täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.