Vanilla

Lisätty sivulle: 2012-12-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Vanilla
9.2.2013 Vanilla muutti omaan kotiin Helsinkiin

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.2.2013 Vanilla muutti uuteen kotiin Helsingin Lauttasaareen 9.2.2013. Se on jo kotiutunut mainiosti ja on osoittautunut erittäin kontaktia ottavaksi ja hellyydenkipeäksi pikku otukseksi, ja tuntuu jo hyväksyvän uuden emäntänsä omaksi ihmisekseen. Vanilla kiipeää jo vapaaehtoisesti syliin ja tykkää kovasti silityksestä ja rapsutuksista ja leikkimisestä. Vanilla hoitelee ruokailut ja hiekkalaatikkoasiat itsenäisesti ja siististi. Vanillalla on jo oma sivu Keskustelupalstalla lohkossa “Kodinsaaneiden kissojen kuulumisia”. – Kiitoksia ihanasta kisuliinista! – liihal –

***

Leikattu naaras, noin 6kk (tammikuussa 2013), kotihoidossa Vantaalla

28.1.2013 Sanotaan että “leikki on lapsen työtä”, niinhän se on ja leikki on myös kissanpennun työtä. Vanilla onkin kova tekemään töitä, se osaa sekä työskentelyn ihmisen kanssa että yksin. Yöllä kannetaan sänkyyn kaikenlaisia pikkuleluja ja lopun yöstä köllitään hoitajapariskunnan välissä nukkumassa. Vanilla voisi viihtyä myös ainoana silmäteränä, mutta muut kissat ja koirat ovat ok. Äkkinäiset liikkeet vielä vähän jännittävät, joten rauhallinen aikuisperhe olisi varmaan paras vaihtoehto Vanillalle.

14.1.2013 Sisarukset Danilla ja Vanilla päätettiin erottaa toisistaan jotta sosiaalistuminen ihmistä kohtaan nopeutuisi ja heti parissa päivässä täytyy todeta että päätös oli oikea. Kaksikko turvautui helposti toisiinsa, mutta nyt kontaktia otetaan enemmän myös ihmiseen. Vanilla tykkää nukkua hoitopaikassa sängyssä kaikki yöt ja sylissäkin kehrätään hyvään malliin.

11.12.2012 Vanilla ja Danilla tulivat Satakunnasta hoitoon pääkaupunkiseudulle ja nyt tytöt etsivät kotia joko yhdessä tai erikseen. Tullessaan kaksikko oli ihan kauhuissaan kaikesta, sillä ne eivät olleet lainkaan tottuneet ihmisen seuraan, mutta nyt pikkuhiljaa ovat alkaneet sosiaalistua. Varsinkin Vanilla on jo ihan rentona sylissäkin ja alkaa kehrätä. Danilla taas innostuu kyllä leikkimään, mutta sylissä olo jännittää kovasti. Koska kaksikko kaipaa myös tulevassa kodissa sosiaalistamista, voisi ajatella että pennut voisivat lähteä ehkäpä myös ainoaksi kissaksi, ainakin alkuun, sillä näin ne joutusivat hakemaan enemmän seuraa ihmisestä.

Vanilla ja Danilla steriloidaan ensi viikolla ja samalla tytöt saavat vielä tehosterokotuksenkin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.