Vanilja

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Vanilja
11/2006 Vanilja muutti omaan kotiin.

***

Naaras, noin 8 kk

Vanilja on syyskuussa 2006 noin 8 kk ikäinen valkoinen tyttöpentu joka etsii omaa kotia. Kuvassa Vaniljan silmässä oleva vika johtuu siitä, että silmäluomi oli kasvannut kiinni, mutta se on nyt jo leikattu ja silmä on kunnossa. Tällä hetkellä Vanilja on kotihoidossa Sipoossa jonne se tuli 8.9.2006 Nemi-kissan kanssa.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA SYYSKUUN 2006 LOPUSSA: vanilja on arka kissa, suhtautuu ihmisiin epäluuloisesti, mutta nemi-kissan kanssa tykkää leikkiä. mutta kun vanilja pääsee syliin, se kehrää ja painautuu vasten ja nauttii oikein olostaan :)

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 2.10.2006: Vanilja oli tullessaan hyvin arka, lempipaikka oli nurkassa tuolin takana. Yhteiselo Nemi-pennun kanssa piristi Vaniljaa, Nemi innosti leikkimään. Nemin lähdön jälkeen Vaniljalla meni hetki, että uskalsi taas tulla esiin, mutta nyt on jo kovasti hakemassa paijauksia. Pikkuisen Vaniljaa pelottaa ihmiset, mutta kiinnostus on todella kova ja kaipaa paljon hellyyttä. Vielä vaan pelottaa vähän ja täytyy kierrellä muutama kerta ihmisen ympäri keräämässä rohkeutta :) Vanilja on täysin sisäsiisti ja syö hyvin. Ikkunan takana olevia kärpäsiä on kiva jahdata ja iltaisin riehua pallon kanssa. Todellinen kaunotar on Vanilja!