Vanessa (nyk. Karma)

Lisätty sivulle: 2008-06-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Vanessa (nyk. Karma)
8.1.2009 USKO/REX JA VANESSA/KARMA MUUTTIVAT OMAAN YHTEISEEN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

12.1.2009 8/1 tulivat tänne ja olin valmistautunut, että Rexin kanssa menee aikaa ennen kuin se uskaltautuu tekemään lähempää tuttavuutta. Mutta sepäs yllättikin ja vaan parin tunnin piilottelun jälkeen, tuli syliin ja alkoi kehräämään non stop ja on ollut ihan kotonaan siitä lähtien! Menee myös Timon syliin kerälle kehräämään, ehkä vaistos heti että nyt ollaan kotona :)

Karmakin sopeutui heti ilman ongelmia, mutta se nyt onkin niin vilkas muutenkin! Ostin kasan erilaisia leluja, kovasti ovat leikkineet ja välillä
on aika vauhti päällä ja pöytäliinat lentää. Ihan lempileikki on, että kumpikin vuorollaan menee sohvanpäällisen alle ja vetää rallia ylös alas ja toinen sit ottaa kiinni päällisen toisella puolella…aika hauskaa katsottavaa!

Kova tunku on Karmalla kaikkiin mahdollisiin koloihin mihin tuskin mahtuu ja
vettäkin sen piti juoda seinän ja kupin välissä eikä yhtään helpommin. Toissa yönä se nukahti mun kainaloon, ja jos Karma tulee sänkyyn tulee Rex perässä. Ja toisin päin.. Ihania katteja!!!! Ollaan tosi iloisia tästä perheenlisäyksestä! Rexin nimi saattaa tässä muuttua, jostain syystä kutsuin sitä “Pixie” ja se käänty heti että mau? Ja muutenkin, kun nyt alkaa tuntea vähän sen luonnetta niin aika villi kehruukonehan tuo on ja välillä jekut mielessä….

****

NAARAS, noin 9kk (joulukuussa 2008) /Vantaalla

9.12.2008 Rex ja Karma pääsivät kotihoitoon Vantaalle.

26.11.2008 Rex (ent. Usko) ja Karma (ent. Vanessa) etsivät kiireellä uutta kotia itsestään johtumattomista syistä. Mieluiten samaan kotiin, koska ne ovat
toisilleen tuttuja ja saavat toisistaan (erityisesti Rex) turvaa ja kaverin.

Karma:
Karma (synt. n. 1.3.2008) on todella sosiaalinen ja reipas pikku Prinsessa. Valkoinen puolipitkä turkki ei voi jättää ketään ihastumatta sen ulkonäköön. Tyttö on erittäin siisti ja lempiruokaa on porsaan sydän. Mitä Karma ei tekisi sitä saadakseen..

Ainoa ongelma on Karman kanssa ollut sen haimatulehdus. Se oksenteli ja uloste oli löysää ja hieman veristä ja vein sen eläinlääkäriin, niin haimatulehdus sillä todettiin. Se meni ohi antibiooteilla. Sen ei pitäisi uusia, mutta jos kuitenkin se uusii, siitä pääsee antibiooteilla ja jälkeenpäin toisella ruokavaliolla eroon lopullisesti. Karmalla on “omituiset” paikat nukkua.. sänkyyn pääsisi, missä on lämmin ja pehmeä olla, mutta ei, neiti hakee jonkun kovan ja viileän, esim. tiskipöydän leposijakseen. :)

“Eroahdistusta” ilmenee minun mennessä vessaan/suihkuun, se maukuu vessan oven takana koko ajan ja raapii ovea. :) outo tapa sekin ja kun sen päästää sisään, se rauhoittuu.. Karmakin on sisäsiisti ja aika tarkka vessansa siistydestä. Leikkiä neiti ei oikein osaa, hetken aikaa on kiva painia käden kanssa, sitten se lopettaa.. Koiran lelut on kivoja, pehmolelut ja isommat pallot..
Koiraan tyttö ei ole täysin tottunut vieläkään, sen ei tarvitse kuin katsoa Karmaan, niin tyttö on jo karvat pystyssä ja murisemassa.. Joten koirakotiin Karmaa en suosittele..

****

10.8.2008 VANESSA MUUTTI OMAAN KOTIIN SALOON

****

NAARAS, noin 4-4,5kk (elokuun alussa 2008)

3.8.2008 Kuulumisia kotihoidosta:
Ihana ja suloinen kissaperhe! Emo-kissa on superhuolehtiva, se aina pesee ja pesee pennuja, ne ovat jopa märät ja koettavat ryömiä pois mutta ei se onnistu.
Emo ottaa niskasta kiinni, painaa käpälällä, edes puree vähän ja jatkaa niin
kuin kauan pitää tarpeellisena… Emo tietää täsmälleen koska lapsi on täysin kunnossa. Upea ja älykäs kissa!

Sisarukset ovat kiiltovaturkkiset ja rotevat, hyväkuntoiset ja terveet. Tykkäävat leikkiä ja syödä, köllötellä auringonläiskissä, katsella ikkunoista ulos, juoksennella ja painella, olla silitettävänä ja vaikka mitä muuta. Kaikinpuolin loistavia kissoja siis.”

27.6.2008 Kissaemo Victoria sekä pentunsa Vanessa ja Viennetta aloittavat oman kodin etsinnän.

Kertomus Tallinnasta:
“Nuori emokissa ja 3kk pennut:
Ulkoilutin illalla puistossa koiraa, se tutki ympäristöä ja metsästeli, sukeltui pensaihin ja katosi. Menin etsimään- koirani seisoo nenäkkäin jonkin valkoisen kissan kanssa, heiluttaa häntää, kiemurrelee ja osoittaa ylimmäistä ystävällisyyttä.

Kissakin on ystävällinen ja tyyny. Yhtäkkiä lähellä olevasta pahvilaatikosta hyppäsi noin3 kk pennu ja syöksi luoksemme, heti myöhemmin ilmeni toinenkin. Kaikki kurluttavat, kehräävät ja hierovat itseni jalkoihin.

SELVÄ! Taas yksi hylätty kissaperhe!

Emokissa ei osaa arvioida vaaraa, kissaperhe on erittäin luottamuksellinen, ei pelkää ihmisiä eikä koiria. Mutta ympäristö on liian vaarallinen- koirin ulkoiluspaikka ja eivät kaikki koirat ole ystävälliset! Ei ollut muuta mahdollisuutta kuin ottaa ne kotiin ja olen iloinen koska se voisi pelastaa kissaperhen elämän.

Juuri seuravana päivänä alkoi niin raju ukkosilma- raesade pieksi ja myrskytuuli mursi puita- että eloonjääminen olisi vaikea.

Kotihoidossa ilmeni että emokissa on todella kiltti, urhautuva ja huolehtiva, se oli janossa ja nälässä mutta odotteli että pennut söisivät ja vain sitten alkoi syöda itse.Vetin pois punkit ja puhdistin haavat- emokissa istui vieressä ja tarkkaili. Pennut ovat kuin pennut aina- suloiset ja leikkisät ja vallatomat.

Mainio kissaperhe odottaa rakastava perhettä ja tuo uudelle isännälle paljon rakkautta ja iloa!”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.