Valtteriina Bottas

Lisätty sivulle: 2014-08-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Valtteriina Bottas
22.9.2014 Valtteriina Bottas muutti omaan kotiin Helsinkiin

***

Kuulumisia omasta kodista:

24.9.2014 Valtteriinalta terveisiä! Tuolla se popsii keittiössä seitä =) Kotiutuminen on sujunut hyvin. Ensimmäiset neljä tuntia Valtteriina vietti kylppärissä, jonka jälkeen hän uskaltautui tutkimaan uutta kotiaan. Me ihmiset oltiin aluksi pelottavia, jos ei istuttu lattialla. Pikku hiljaa Valtteriina on oppinut, että me kävelevät hujopit ollaan samoja olentoja, kuin ne joilta saa hellyyttä, eikä se enää juokse karkuun, jos sen ohitse kävelee.

Ensimmäisenä iltana Valtteriina selkeästi etsi joko Itkupilliä tai kotihoitajaansa (tai molempia), mutta nyt se tuntuu olevan “kiireinen” kaiken uuden ja jännän kanssa. Valtteriinasta on kehkeytynyt parissa päivässä hyvin utelias kehräyskone, joka haistaa ja maistaa kaikkea, mitä tielle sattuu, ja kyöhnää, minkä kerkeää. Se on myös nauttinut uudesta tilasta: paperitollon perässä on vedetty kiihdytysajot klo 12 yöllä naapureiden iloksi ;) Ruoka maistuu ja vessa löytyi heti ensikäynnistä lähtien. Antibiootin antaminen on sujunut yllättävän hyvin. Ei se vieläkään mausta tykkää, mutta ei myöskään rimpuile tai yritä paeta ja jää syliin kehräämään operaation jälkeen. Huomaa, että se on ollut hyvissä käsissä kotihoitajan luona =)

Valtteriina ja me kiitämme hyvästä huolenpidosta!

***

Leikattu naaraspentu. Kotihoidossa Helsingissä.

10.9.2014 Valtteriina ei aristele enää yhtään vaan ryntää syliin aina, kun vähääkään syliä muistuttava oleilupaikka tulee tarjolle. Sylissä Valtteriina yleensä kieppuu ja kiehnää kovaa kehräten. Kynsienleikkausta vaikeuttaa lähinnä
kieppuminen ja se, että saksia olisi kiva syödä. Valtteriina Bottas on saanut nimensä siitä, että se on löytynyt auton moottoritilasta, mutta nykyään se voisi viitata myös neidon vauhtiin. Hoitohuoneen seinät tulevat turhan nopeasti vastaan tälle menijälle. Kiipeilypuu olisi varmasti tyttösen unelma.

Valtteriina on menossa steriloitavaksi 16.9. ja on valmis muuttamaan omaan kotiinsa muutaman toipumispäivän jälkeen.

30.8.2014 Valtteriina Bottas ja Itkupilli tulivat samaan hoitopaikkaan Helsinkiin. Molemmat vielä ujostelevat, mutta Valtteriina ei voi vastustaa huiskaleikkejä ja antaa silittääkin, vaikka kosketusta vielä vähän oudoksuu. Valtteriina on kaksikosta selvästi rohkeampi ja tottuu varmasti nopeasti ihmisseuraan.

Valtteriina lähtisi mielellään uuteen kotiin kaverinsa Itkupillin kanssa, tai reippaan tyttökissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.