Valtteri

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Valtteri on kookas ja komea kollipoika, joka etsii ulkotarhalla varustettua kotia ainoana kissana. Luonteeltaan seurallinen ja reipas Valtteri viihtyy kaksijalkaisten huomion kohteena ja pyörii mielellään mukana kodin arkipuuhissa. Kuitenkin myös yksin touhuaminen onnistuu mainiosti kunhan pojalla on tarpeeksi tilaa ja virikkeitä.

9.7.2019

Valtteri on aikuinen kissa, joka pitää rapsutuksista ja huomiosta, mutta osaa myös viihdyttää itse itseään. Valtterin mielipuuhiin lukeutuu pehmolelujen retuuttamisen lisäksi huomion keskipisteenä oleminen, jonka sijaiskodin hoitaja on huomannut esimerkiksi Valtterin rymytessä lavuaarin reunalla tavaroita pudotellen, tarkoituksenaan olla mukana hampaiden harjauksessa. ”Ketterä kuin kissa” ei liene kuvaavin fraasi tälle raitapaidalle. Vaikka ketteryys ja siisteys eivät Valtterin vahvimmat valtit olekaan, korvaa hän kaiken pohjattomalla, sydämet sulattavalla kiehnäyksellään ja kehräyksellään. Valtteri osaa myös leikkiä ihmisen kanssa erilaisilla huiska- ja onkileluilla. Narulelujen kanssa on kuitenkin oltava erityisen tarkkana, sillä heti silmän välttäessä Valtteri yrittää kovasti maistella kaikkea lankamaista.

Valtterin tulevalla perheellä olisi hyvä olla jo jonkin verran kissakokemusta, sillä poika keksii toisinaan leikillään hyökkäillä ihmisten jalkoihin tai käsiin, ja tällöin ihmisen olisi hyvä osata ohjata Valtterin energia oikeisiin kohteisiin. Luultavasti Valtteri ei ole aiemmassa elämässään saanut olla sisäkissana osana perhettä ja näin ollen hän vielä aika ajoin hakee oikeaa tapaa suhtautua ihmisiin.

Valtterin ajoittain arvaamattoman käytöksen vuoksi haemme pojalle aikuista kotia tai kotia, jossa lapset ovat vähintään jo teini-ikäisiä. Uuden kodin olisi myös hyvä osata lukea kissan eleitä ja opettaa kotikissana olemista sekä ymmärtää Valtterin ajoittaista hämmennystä ihmisten parissa.

Energisenä poikana Valtteri kaipaa paljon virikkeitä ja tilaa liikkua. Valtterin unelmakodissa olisi mahdollisuus ulkoilla omassa tarhassa, josta tämä kotitiikeri voisi tarkkailla reviiriään. Toisiin kissoihin Valtteri suhtautuu melko hyökkäävästi, mistä johtuen hän etsii kotia ainoana kissana. Koirista Valtterilla ei ole kokemusta.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Valtteri

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.