Valtsu “suomalainen”

Lisätty sivulle: 2010-08-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Valtsu
21.10.2010 VALTSU SAI KODIN ESPOOSTA

****

VALTSU, uros n. 3,5 kk kotihoidossa Turussa.

27.9.2010 Valtsulla olisi kiire löytää oma koti, koska kotihoitajan allergiaoireet ovat pahentuneet.

9.9.2010 Valtsu kävi eilen saamassa rokotuksen ja sirun. Valtsu ontui toista etujalkaansa ja vaivan syyksi osoittautui kissanhiekka, joka oli uponnut Valtsun tassuun. Tämän takia Valtsu siirtyi pelletin käyttöön ja sai jalkaansa antibioottisalvaa. Muutoin Valtsu todettiin hyväkuntoiseksi pieneksi kissanpojan aluksi, joka vielä hieman ujosteli lääkäriä, mutta lääkärin antamat raksut maistuivat pojalle. Valtsu antoi tehdä toimenpiteet nätisti. Valtsu on valmis lähtemään uuteen kotiin, jossa toivotaan olevan Valtsulle kissaseuraa tai yhdessä siskonsa Viviikan kanssa.

29.8.2010 Valtsu saapui kotihoitoon yhdessä sisarensa Viviikan kanssa. Valtsu on luontoonsyntynyt kissanpentu Luvialta. Valtsu on vielä hieman arka, mutta antaa käsitellä. Valtsun hoitopaikassa on myös koira, johon Valtsu tottuu.

Valtsu sirutetaan, rokotetaan ja loishäädetään ennen uuteen kotiin menoa. Valtsun kulukorvaus on 100 €. Valtsun omistajan tulee kastoroida poika, kunhan Valtsu hieman kasvaa ja Valtsu tulee vain sisäkissaksi.