Valma

Lisätty sivulle: 2008-06-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Valma
6.7.2008 Valma ja Velmut muuttivat yhteiseen kotiin Vammalaan.

***

Kuulumisia kodista:

18.7.2008 Virolaissyntyiset sisarukset Valma ja Velmu saapuivat suviseen Suomeen laivalla la 5.7. V ja V saivat uuden kodin luotamme Vammalasta. Ensimmäinen viikko kului tutustuen puolin ja toisin. Pissa-astia löytyi heti alusta lähtien ja ruoka on maittanut. Leikkiä lyövät päivät pitkät ja hauskaa on meillä kaikilla touhutessa. Tyttäreni ( 10v.) on innokas hoitamaan ja harjaamaan kisuja, Valma siitä tykkääkin, tyttö kun on. Velmu tahtoo vaan velmuilla karkuun moista kauneudenhoitoa. Vähän on harjoiteltu valjaita myös. Hyvin ovat kisuliinit kotiutuneet tänne meille. Ja kaksin aina kivempaa ja vauhti kovempaa.

****

NAARAS, noin 2,5kk (kesäkuun 2008 puolivälissä) HUOM! luovutusikä 3kk

12.6.2008 Valma ja Velmu ovat oletettavasti sisarukset. Ne on löydetty samasta katukissojen piilopaikasta säilytyskontin alta satamasta. Sisaruksilla on jonkin verran normaalia tuuheampi turkki, joten tulevan omistajan kannattaa varautua kampaushetkiin.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.