Valkotassu (nyk. Teppo)

Lisätty sivulle: 2009-10-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Valkotassu  (nyk. Teppo )
13.12.2009 VALKOTASSU SAI KODIN VANTAALTA

****

29.10.2009 Hei, minä olen kissapoika Valkotassu. Olen jo 5-kuukautinen ja melko iso poika. Valitettavasti jumala ei ole antanut minulle pitkää ja värillistä turkkia ja siitä syystä olen jo melko kauan etsinyt kotiani.

Sijaiskodilta jossa asun tällä hetkellä kuulen usein, että aina otetaan pieniäja värillisiä kissanpentuja. Mutta minä olen jo iso ja klassinen mustavalkoinen vaikka itse uskon, että minun kaunis kiiltävänmusta turkkini sekä valkoiset kauniit sukat ovat myös katsomisenarvoiset. Ja vaikka turkinmateriaalin suhteen ei ole jumala minua siunannut, on minulla kuitenkin erikoislaatuinen luonne.

Olen hyyyvin ystävällinen poika. Hankaan jalkaa vastaan, kehrään sylissä ja olen muutenkin yksi syli-pusu kissa ja kehrään paljon. Annan tehdä itselleni ihan KAIKKEA; olen yksinkertaisesti hyvin rauhallinen ja tyytyväinen kaikkeen. Pidän sängyssä loikoilusta – etsin sieltä itselleni usein mukavamman paikan tai tyynykasan.

Sijaiskodissa olen tottunut silloin tällöin käymään pihallani emäntäni ja muiden kissojen kanssa. Ja kun alkaa väsyttää ja tulee nälkä, menen sisälle herkuttelemaan ja kauneusunille. Osaan olla myös sisäkissana, pääasia että olisi hemmotteleva käsi, lämmin ja pehmeä sänky ja hyvä ruoka. Voisinko olla kisulisi?

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.