Valkoinen Kaunotar

Lisätty sivulle: 2009-06-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Valkoinen Kaunotar
31.3.2010 VALKOINEN KAUNOTAR SAI KODIN TURUSTA

****

18.9.2009 Kaunotar kaipaa sitä omaa syliä ja silittäjää. Hampaat tytöllä on aika huonot ja olikin hammaskiven poistossa runsaan viikko sitten, sai myös antibioottia ientulehdukseen. Kaikenlainen hoitotoimenpide on kuitenkin tytön kanssa tosi helppoa, likkahan kehrää vaan kun jotain tehdään. Toisista kissoista ei pidä ollenkaan, mutta koirat menettelee hienosti, vaikka tassusta tuleekin mikäli koira on liian innokkaasti nuuskuttelemassa. Perheessä voisikin olla rauhallinen kissoihin tottunut koira, kanitkin on vaan ihmetyksen aihe. Imurointi sujuu kissan rauhallisesti tepastellessa vieressä, koska on kuuro, eikä muutenkaan ole arka. Kaunotarta ei luovuteta pienten lasten perheeseen juuri tuon kuurouden takia.

19.6.2009 Kaunotar on kyllä nimensä veroinen, ihana pumpulin pehmeä turkki ja varsinainen kehruukone. Märkäruokaa joutuu säännöstelemään, koska ahmii liikaa ja sitten oksentaa. Joten pienempiä määriä kerralla, niin pysyy mahassa. Sylissä viihtyvä ihanuus.

9.6.2009 Kaunotar on hoitokodissa Paimiossa, ja siihen voi mennä sopimuksen mukaan tutustumaan. Kaunotar on pienikokoinen, erittäin suloinen tyttö, joka kaipaa kotia ainoana kissana.

Kaunotar on 1-vuotias steriloitu tyttökissa.

8.6.2009 Lisätty kuvia Kaunottarelle.

2.6.2009 Kaunotar on hyvin ystävällinen ihmisille, mutta toisten kissojen kanssa se ei tule toimeen, koska on kuuro. Siksi sille etsitäänkin pikaisesti kotia, että pääsisi pois stressaavasta tarhaympäristöstä.

Kaunottaren toiveissa olisi rauhallinen koti, jossa saisi paljon rakkautta osakseen!

Kaunotar sai toukokuussa 2009 Virosta kodin, mutta ei tullut kodin toisen kissan kanssa toimeen, joten palautui tarhalle.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kaunottarelle on tehty kliininen tarkastus ennen Suomeen tuloa, ja tästä löytyy myös merkintä passista, tuonnissa on noudatettu edelleen välitettäväksi tuotavien eläinten maahantuonnin ehtoja.