Valentino

Lisätty sivulle: 2011-12-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Valentino
17.6.2012 Valentino sai kodin Turusta Feliksin kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

20.9.2012 Lisätty kuva Valentinosta & Feliksistä.

***

Leikattu uros, aikuinen

8.6.2012 Hurmaava Valentino etsii uutta kotia perheessä puhjenneen allergian takia.

Kuulumisia ja kuvia kodista: Valentino saapui meille toukokuussa, mutta valitettavasti joudumme luopumaan siitä avomiehelleni puhjenneen allergian takia.

Valentino on aivan ihana, kiltti ja luottavainen kissa. Se on todella seurallinen ja hakeutuu kotona sinne missä ihmisetkin oleskelevat. Se on myös tosi kiinnostunut kaikista kotiaskareista ja uteliaana haluaisi osallistua kaikkiin puuhiin. Heti saapumisiltanaan se kehräten kerjäsi silityksiä ja kellistyi lattialle maharapsutuksia varten (ja sitä se harrastaa koko ajan). Valentino tykkää paijailusta ja kun istuu sohvalle, se kipaisee heti viereen. Syliin se ei itse kiipeä, mutta kehrää kyljessä. Se antaa myös tosi kiltisti käsitellä itseään, harjaukset ja kynsien leikkaus ovat sujuneet hienosti. Öisin Valentino on tykännyt jalkopäähän nukkumaan ja toisinaan myös kainaloon.

Valentino on kaikin puolin hyväkäytöksinen. Se ei ole esimerkiksi kynsinyt sohvaa lainkaan, vaan oppi heti teroittamaan kynsiään raapimistelineeseen. Viherkasvit ovat saaneet olla rauhassa. Olen tosin tarjoillut ruohoa ja se on maistunut. Myöskään kirjahyllyssä, pöydillä tms. kisu ei ole hyppinyt. Valentino on kuitenkin aika leikkisä ja innostuu heti, kun vähän vilauttaa lelua. Myös oma-aloitteisesti se saattaa leikkiä pitkäänkin. Perusluonteeltaan se on kuitenkin mielestäni aika rauhallinen. Se voisi kyllä viihtyä myös toisen kissan kaverina.

Valentino on myös puhelias ja varsinkin jääkaapin läheisyydessä juttua riittää. Ruoka on maistunut hyvin.

***

24.5.2012 Valentino sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros

13.3.2012 Valentino on alustavasti varattu.

7.3.2012 Lisätty uusia kuvia

21.12.2011 Valentino on muuttanut yksiöstään Valgan tarhan uuteen kissaparakkiin ja tämän myötä on lisätty uusia kuvia pojusta. Valtentino ja Feliks näyttävät todella samalta ja nyt kuvien pitäisi olla oikeassa järjestyksessä kumpaisellakin. Pojat myös tulevat hyvin toimeen keskenään ja muiden kissojen kanssa!

17.12.2011 Valentino on vielä aika siro, mutta näyttäisi kasvavan aika kookkaaksi kolliksi. Valtentino viihtyy sylissäkin kivasti. On omassa yksiössään, mutta viihtyy myös muiden seurassa. Valentino haluaisi pian omaan kotiin nautiskelemaan sylissä olosta. Valentino on ihmisrakas ja seurallisempi kuin olin olettanut esitietojen perusteella. Valentino on pyörinyt puolisen vuotta lähiössä yksiksensä. Mutta ilmeisesti lähiön asukkaat ovat häntä ruokkineet ja silitelleet paljon, niin Valentinosta on tullut oikein mainio miehen alku – ei yhtään ujo vieraitakaan ihmisiä kohtaan ja heti sai syliin napata pojan hurisemaan.

11.12.2011 Valentino on melko nuori pojankloppi, todennäköisesti 1-2v. Valentino on kastroitu, ystävällinen ja mukavan oloinen luonteeltaan. Valentino oli alkanut pyöriä jo keväällä tiettyjen talojen ympäristössä Valgan lähiössä. Ollut silloin paljon pienempi, joten saattaisi olla syntynyt syksyllä 2010. Lisätietoja ja kuvia tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.