Valentina

Lisätty sivulle: 2014-09-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Valentina
15.11.2014 Valentina sai kodin Espoosta.

***

Aikuinen naaras, leikataan. Kotihoidossa Helsingissä.

8.10.2014 Valentina on kunniakkaasti hoitanut pentunsa luovutusikäisiksi asti, ja nyt olisikin tämän leikkisän ja ihmissosiaalisen mamman aika löytää se oma koti! Vierasta ihmistä tämä kissa ei varmaan ole koskaan tavannutkaan, sillä kaikki uudet kaksjalkaiset tuttavuudet ovat heti ylimpiä ystäviä joiden jalkojen juureen on hyvä heittäytyä siliteltäväksi.

Valentina rakastaa rapsutuksia ja ihmisen huomiota, mutta intoutuu myös leikkimään vielä omaa kotia vailla olevan Timur-poikansa kanssa. Myös viereisessä huoneessa asuviin pentuihin Valentina vaikuttaa suhtautuvan positiivisen uteliaasti.

16.9.2014 Satakunnasta peräisin olevat emo Valentina ja pennut Andron, Timur, Larisa, Zoja ja Natalja saapuivat kotihoitopaikkaan, kun pennut olivat vasta parin päivän ikäisiä.

Emo Valentina on kotihoitajan arvion mukaan noin vuoden ikäinen todella mukava ja seurallinen kissa, joka nauttii rapsutuksista ja sylissä olosta sekä juoksee mielellään huiskan perässä. Ihan varmuutta ei ole, miten se tulee toimeen toisten eläinten kanssa, ainakin nyt tuntuu pentujen kanssa olevan varautunut hoitopaikan koiraa kohtaan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.