Valentia

Lisätty sivulle: 2014-08-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Valentia
22.9.2014 Valentia muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

26.9.2014 Valentia tykkää uudesta kodistaan ja on oikeasti täydellinen kissa mielestämme. Kiitos!

***

Leikattu naaraspentu. Syntynyt 06/2014. Kotihoidossa Helsingissä.

9.9.2014 Valentia on rauhallinen kisuneiti joka katselee usein siskojen riehumista syrjästä. Rapsutuksista Valentia pitää kovasti ja leikkii mielellään narulla. Valentia käyttää siististi hiekkalaatikkoa ja ruoka maistuu. Valentia saattaisi viihtyä ainoana kissana.

3.9.2014 Valentia on kissasiskoksista ujoin ja rauhallisin, se tykkää seurailla muiden touhuja kauempaa, mutta innostuu myös välillä itsekin leikkimään. Valentia arastelee hieman ihmisiä, mutta tykkää kyllä silityksistä omassa turvallisessa paikassaan.

Siskokset Ailwee, Ennis, Tipperary, Glenda ja Valentia siirtyivät yhdistyksen hoitoon etsimään omia koteja. Siskokset lähtisivät mielellään koteihin pareittain, tai rauhallisen tyttökissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.