Väinö

06/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Väinö on kiltti ja melko rauhallinen nuorimies, joka ihmiselle lämmettyään rakastaa silityksiä ja sylissä oloa.

29.6.2020

Väinö on herkkäsieluinen ja kiltti poikakissa. Sijaiskotiin saavuttuaan Väinö ujosteli ja piileskeli saunalla, mutta alusta asti se on rakastanut rapsutuksia ja sylissä oloa hoitajan rohkaisemana. Väinöä pitääkin alussa itse lähestyä rauhallisesti ja olla läsnä sekä ymmärtää tätä runopoikaa, jotta sen itsevarmuus karttuisi ja se saisi lisää rohkeutta. Väinö ei ole lainkaan aggressiivinen, vaan todella kiltti myös pelätessään.

Väinö osoittaa hellyyttään puskemalla, kehräämällä ja todella onnellisena myös kuolaa saattaa valua. Tie Väinön sydämeen käy ruoan ja herkkunappuloiden kautta. Ruoka-aikaan Väinöä tulisikin vartioida, ettei ruokaa tulisi ahmittua liian paljon kerralla. Vapaa ruokatarjoilu ei siis tälle pojalle sovi, etteivät sen linjat lähde liiaksi pyöristymään. Väinö saattaa myös varastaa ystävänsä Vadelman ruokaa ja herkkunappeja, tosin pikkuinen Vadelma pitää yleensä pintansa ja varastelua tapahtuu myös toisinpäin.

Väinö on osoittanut kiinnostusta myös aktivointileluja kohtaan, jos raksut ovat niissä läsnä. Uudessa kodissa olisikin hyvä olla aktivointileluja kissojen ruoka-aikoja varten. Väinö ei varsinaisesti ole osoittanut kiinnostusta leikkiin muutoin kuin ruokapelien muodossa, mutta hiljaa hyvä tulee. Väinö ei ehkä osaa vielä leikkiä, sillä se ei ole ennen elänyt ihmisen kanssa perheenjäsenenä. Mukava leikki on juosta kaverin kanssa öisin asuntoa ympäri täyttä vauhtia.

Väinö etsii kotia parhaan ystävänsä Vadelman kanssa. Vadelman villihköstä luonteesta ja Väinön ajoittaisesta arkuudesta ja herkkyydestä johtuen uuden kodin tulisi olla lapseton tai vaihtoehtoisesti lasten tulisi olla jo ainakin yläkouluikäisiä. Kodissa olisi myös hyvä olla kissakokemusta ennestään.

Summary in English

Väinö is a sensitive young man who loves to be held. From the beginning he has been more shy than his friend Vadelma, but has slowly gained trust and confidence. His trust can be won with food and treats. He does not really understand toys or games yet, but running up and down the apartment with his friend is a nice night-time activity.

Väinö is looking for a home with his best friend Vadelma. Because of his shyness, it would be best that his new home would not have children, at least not young ones.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Iina / 050 379 8774

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Väinö

Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.