Usko/Rex (nyk. Pixie )

Lisätty sivulle: 2007-08-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Usko/Rex (nyk. Pixie )
8.1.2009 USKO/REX JA VANESSA/KARMA MUUTTIVAT OMAAN YHTEISEEN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

12.1.2009 8/1 tulivat kissay tänne ja olin valmistautunut, että Rexin kanssa menee aikaa ennen kuin se uskaltautuu tekemään lähempää tuttavuutta. Mutta sepäs yllättikin ja vaan parin tunnin piilottelun jälkeen, tuli syliin ja alkoi kehräämään non stop ja on ollut ihan kotonaan siitä lähtien! Menee myös Timon syliin kerälle kehräämään, ehkä vaistos heti että nyt ollaan kotona :)

Karmakin sopeutui heti ilman ongelmia, mutta se nyt onkin niin vilkas muutenkin! Ostin kasan erilaisia leluja, kovasti ovat leikkineet ja välillä on aika vauhti päällä ja pöytäliinat lentää. Ihan lempileikki on, että kumpikin vuorollaan menee sohvanpäällisen alle ja vetää rallia ylös alas ja toinen sit ottaa kiinni päällisen toisella puolella…aika hauskaa katsottavaa!

Kova tunku on Karmalla kaikkiin mahdollisiin koloihin mihin tuskin mahtuu ja
vettäkin sen piti juoda seinän ja kupin välissä eikä yhtään helpommin. Toissa yönä se nukahti mun kainaloon, ja jos Karma tulee sänkyyn tulee Rex perässä. Ja toisin päin.. Ihania katteja!!!! Ollaan tosi iloisia tästä perheenlisäyksestä! Rexin nimi saattaa tässä muuttua, jostain syystä kutsuin sitä “Pixie” ja se käänty heti että mau? Ja muutenkin, kun nyt alkaa tuntea vähän sen luonnetta niin aika villi kehruukonehan tuo on ja välillä jekut mielessä….

****

LEIKATTU UROS, noin 1,5v (joulukuussa 2008) / Vantaalla

9.12.2008 Rex ja Karma pääsivät kotihoitoon Vantaalle.

26.11.2008 Rex (ent. Usko) ja Karma (ent. Vanessa) etsivät kiireellä uutta kotia itsestään johtumattomista syistä. Mieluiten samaan kotiin, koska ne ovat
toisilleen tuttuja ja saavat toisistaan (erityisesti Rex) turvaa ja kaverin.

Rex:

Rex on tosi arka uusien ihmisten ympärillä. Kestää jonkin aikaa ennen kuin Rex uskaltaa tulla piilostaan kun minulla on esim. vieraita, silloinkaan ei saa edes koskea. Minuun Rex luottaa kuin seinään, uuden omistajan on annettava Rex:in edetä omassa tahdissaan ja silloin siitä saa ihanan, sylissä viihtyvän pikku hurnuttajan, joka ei leikkejä pelkää. Reks nukkuu tyynyni vieressä ja haluaa olla mahdollisimman paljon ihmisen seurassa, kun se uskaltaa ensin vaan luottaa.

Rex on kastroitu ja sen arvioitu syntymäaika on muistaakseni 4.4.2007. Rex on kaikkiruokainen ja päivän märkäruokahetkeä se odottaakin kurnuttaen ja jaloissa juosten ja kiehnaten yli kaiken. Lempileikkeihin kuuluu naruleikit.. Se on pienestä asti ollut aika “kovakourainen”, eli puree ja kynsii leikkiessään todella kovaa, ihan kuin ei ymmärtäisi, miten kovaa niitä hapaita ja kynsiä ihmiseen voi käyttää.. mutta jos leikki menee liian rajuksi, se uskoo kun sanoo ei.. ymmärtää muutenkin puhetta todella hyvin!

Rex:illä on toisessa silmässään ilmeisesti jokin “syntymävika”, se näyttää
että olisi sokea, mutta se ei häiritse sen elämää millään tavoin. Hiekkalaatikko on ainoa paikka, jonne asiat tehdään, joten siitäkään ei ole huolta. :)

Rex:in väritys saa sen näyttmään ihan Venäjän Siniseltä, ainoa “värivirhe” on valkoinen laikku rinnassa. Turkki on todella lyhyt ja sileä. Komea ja erittäin persoonallinen hurmuri. Ikinä en ole Rex:in kuullut naukuvan, se pitää sellaista omaa kurinaansa vaan.. :)

******

USKO SAI OMAN KODIN SALOSTA 7.9.2007

18.6.08: Rex on ollut minulla nyt noin 8kk ja päivääkään en ole katunut meidän
yhteiseloa!
Rex on oikein reipas ja hänellä on toinen kissa kaverina ja koira. Rex on
edelleen hieman varautunut koiran kanssa, mutta kun koira on rauhoittunut
esim. sängylle, niin sinne Rex menee viereen köllimään ja puskee ja antaa
koiran jopa pestä korvansa kehräten.. Rex on oikea moottorisaha. Kurina,
hurina ja tärinä alkaa,kun vain katsonkin tätä pientä-suurta pakkausta. Rex
ei ikinä ole tehnyt edes pahojaan!
Rex on yhden ihmisen kissa. Minä olen ainoa, jonka kanssa se voi olla kotona
normaalisti. Rex hakee hirmuisesti minusta turvaa, mutta sitä minulla on
hänelle antaa roppa kaupalla..! :)
******

UROS, noin 4kk (syyskuussa 2007) / Järvenpäässä

31.8.2007 Kuulumisia: Usko odottelee omaa kotia Järvenpäässä kahdeksan kissakaverin seurassa. Usko on monessa mukana, reipas ja suloinen poika. Usko tulee hyvin toimeen lasten (kolme- ja neljä vuotiaat) ja kissojen kanssa ja uskoisin että reippaana kaverina menisi myös koiraperheessä. Viihtyy sylissä kehräilemässä ja tykkää leikkiä ja juosta muiden kisujen kanssa. Kissaseura olisi mukava juttu omassa kodissakin!

22.8.2007 Usko on ihana, kauniin ulkomuodon lisäksi se on reipas poika ja tykkää leikkiä. Uskolla on toisessa silmässä jonkinlainen (syntymä)vamma, silmä näyttää siltä kun se olisi yhdestä kohdasta vähän sokea, mutta se ei kyllä pojan menoa haittaa.

1.8.07 Pennut Usko, Toivo ja Rakkaus on löydetty Rottermannin alueelta jossa nuoriso ja huumeiden käyttäjät kiusaavat kissoja. Nämä sosiaaliset karvalapset on onneksi nyt saatu turvaan ja odottavat enää sitä omaa kotia.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.